Pizzaboller

Pizzaboller
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 12:25
Beskrivelse

Svampede og smagsfulde Pizzaboller.

Næsten alle kan lide pizza, især børn.

Derfor har jeg givet mig i kast med nogle lækre pizzaboller og resultatet er blevet fremragende.

Bollerne holder sig svampet og bliver overhovedet ikke tørre.

Håber I har lyst til at prøve opskriften:

Sværhedsgrad
Udbytte
16 stk.
Forberedelsestid
2 timer
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
2 timer, 20 minutter
Ingredienser
50 g Gær
3 dl Vand (varm)
250 g Pizzasauce
175 g Skinke (i strimler)
150 g Pepperoni
1 1⁄2 tsk Salt
1⁄2 dl Olie
1 spsk Oregano
2 tsk Sukker
850 g Hvedemel (cirka)
  Opskriftsgruppe (Topping)
150 g Mozzarella (revet)
1 Æg (sammenpisket)
Vejledning

1: Varmt vand og pizzasaucen kommes i en rørskål. Gæren smuldres i, rør rundt indtil gæren er opløst.

2: Pepperonien skæres ud i mindre stykker, det samme gøres ved peberfrugten.

3: Olie, sukker, salt, oregano, peberfrugt, skinke og pepperoni kommes i.

4: Mel kommes i lidt ad gangen, hvorefter dejen æltes i cirka 5 til 10 minutter til den slipper kanten.

5: Dejen sættes til hævning i 1 time, et lunt sted.

6: Hæld dejen ud på et bord og form det til runde boller (cirka 16), hvorefter de lægges på en bageplade.

7: Lad nu bollerne hæve cirka 30 minutter.

8: Bollerne pensles med et sammenpisket æg, hvorefter der kommes lidt mozzarella på toppen.

9: Bages i midten af ovnen på 175 grader varmluft i cirka 15 til 20 minutter.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier