Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sous vide tider og temperaturer

Sous vide tider er ikke en eksakt videnskab, selvom det kommer tæt på. Udfordringen er altid at det ikke er vægten der afgører hvor lang tid de skal have, men råvarens tykkelse og kvalitet.

Derfor har udgivet dette skema, hvor man kan se mange menneskers erfaringer med forskellige udskæringer. Du er velkommen til at sende din egne erfaringer til os.

Oksekød sous vide tider og temperatur

OkseUdskæringSTØRRELSETEMPTID/ timer
OkseBrontosaurus steak (Amr. XL RIbeye) ca 400 gram554
OkseBryst/Slag1,5 kg5724
OkseBryst/slag ca 1,5 kg5824
OkseBøf af alm oksefilet250 gram / 2 cm tyk542
OkseBøf af alm oksefilet , entrecote, Porterhouse , Ribeye. 250 gram / 2 cm tyk552
OkseBøf, okseflet602
OkseCulotte577
OkseCulotte1,5 kg547
OkseCulotte ca 1,5 kg558
OkseCuvette5710
OkseCuvette1 kg5411
OkseCuvette ca 1 kg557
OkseEntecrote250 gram / 2 cm tyk542
OkseEntrecote622
OkseFilet2 kg549
OkseFilet ca 2 kg556
OkseFlanksteak5610
OkseFlanksteak1 kg5412
OkseFlanksteak ca 1 kg5512
OkseGammeldags kalvesteg ca 2 kg7024
OkseHakkebøf542
OkseHakkebøf250 gram / 3 cm tyk542
OkseHakkebøf / pariserbøf / Kalve fars frikadeller 250 gram / 3 cm tyk582
OkseHamburgerryg658
OkseHøjreb (med ben)2 kg547
OkseHøjreb (u/ben)2 kg546
OkseHøjreb med ben ca 2 kg5510
OkseHøjreb uden ben606
OkseHøjreb uden ben ca 2 kg556
OkseHøjrebsbøf / Ribeye250 gram / 2 cm tyk542
OkseHøjrebsbøf/Bøf af marmoreret oksefilet 250 gram / 2 cm tyk552
OkseInderlår (minut steaks) Engelsk bøf 200 gram553
OkseInderlår (minutsteaks)200 gram / 1,5 cm tyk543
OkseKalve hjerte  6230
OkseKalve lever 1 kg611
OkseKalve nyrer 450g612
OkseKalvekæber i tern 1×1 cm6512
OkseKalvewienersnitzel553
OkseKlump2 kg5712
OkseKlump ca 2 kg5520
OkseMedaljon (af tyndsteg)300 gram / 3 cm tyk544
OkseMinutsteaks574
OkseMørbrad2 kg544
OkseMørbrad ca 2 kg554
OkseMørbradbøf300 gram / 3 cm tyk541
OkseMørbradbøf (Tournedos, Chateaubriand, Mignon) 300 gram / 3 cm tyk552
OkseMørbradbøf, okse561
OkseNyretapper / Boeuf Onglet / Hanger Steak 225 g543
OkseOkse og kalvehaler748
OkseOksefilet5710
OkseOksekød i tern/Oksesmåkød 1×1 cm6110
OkseOksemørbrad574
OkseOksespidsbryst5818
OkseOksetunge7024
OksePulled beef af brystkød bov eller tykkam ca 2 kg7048
OkseRibeye bøf622
OkseRoastbeef587
OkseRoastbeef / Inderlår1,5 kg54 °C7
OkseRoastbeef/Inderlår ca 1,5 kg557
OkseRumpsteak300 gram / 2,5 cm tyk542
OkseRumpsteak (steak af culotte) 300 gram / 2,5 cm tyk552
OkseSaltkød/lårtunge57
OkseSirloin300 gram / 2 cm tyk542
OkseSirloin (af tyndsteg (eng.) 300 gram / 2 cm tyk552
OkseSkank / Buco0,5 kg57 °C18
OkseSkank/Buco5718
OkseSpidsbryst1,5 kg5720
OkseSpidsbryst og bovsteg (US Brisket) ca 1,5 kg5748
OkseT-bone steak 200 – 300 gram55
OkseTeres Major 250 -450 gram552
OkseTværreb /Short Rib5748
OkseTykkam6012
OkseTykkam2 kg5714
OkseTykkam, gl.daws oksesteg ca 2 kg7028
OkseTyksteg2 kg5712
OkseTyksteg ca 2 kg5512
OkseTyndbov ca 1 kg57
OkseTyndsteg5710
OkseTyndsteg2 kg5711
OkseTyndsteg ca 2 kg5511
OkseYderlår/bankekød ca 200 gram556
Sous vide oksemørbrad
Serveret med rodfrugtpuré, syltede løg og kantarelstuvning
Læs opskriften her
Nyretapper sous vide
Boeuf onglet/hanger steak. Fuld guide til lækre nyretapper i sous vide. Dette er uden tvivl én af de møreste og bedste udskæringer, og derfor fortjener den kun det bedste!
Læs opskriften her
Oksefilet sous vide
Perfekt tilberedt oksefilet i sous vide. Mør og saftig – så nemt som ingenting! Det samme resultat hver gang. Perfekt til når der kommer gæster.
Læs opskriften her
Højrebsbøf sous vide
Så bliver det næsten ikke bedre: Denne dejlige oksehøjrebsbøf er krogmodnet i 15 dage og tilberedt sous vide. Her fik den selskab af en god pebersauce…
Læs opskriften her
Teres major sous vide
Det bedste du kan gøre for teres major sous vide! Sous vide tider og temperaturer for både rød, rosa og medium tilberedning. Se den fulde guide her.
Læs opskriften her

Gris/svin sous vide tider og temperatur

GRISUdskæringSTØRRELSETEMPTID/ timer
GRISBovsteak 200 gram  653
GRISFilet1,5 kg596
GRISFilet ca 1,5 kg626
GRISFlæskesteg u/ben608
GRISGode ben, stegben, nøgleben6830
GRISHamburgerryg2 kg658
GRISHamburgerryg ca 2 kg658
GRISHerregårdsskinke2 kg6212
GRISHerregårdsskinke6212
GRISHerregårdsskinke ca 2 kg6212
GRISInderlår (skinke)1 kg6510
GRISKamsteg (uden svær, med ben)2 kg5910
GRISKamsteg (uden svær, uden ben)1,5 kg598
GRISKamsteg uden svær, Flæskesteg ca 1,5 kg598
GRISKamsteg uden svær, med ben ca 2 kg5910
GRISKarbonader300 gram / 3 cm tyk653
GRISKarbonader, krebinetter, frikadeller af kalv og flæsk 3 cm tyk653
GRISKlump (skinke)1 kg6210
GRISKlump 1 kg6210
GRISKoteletter300 gram / 2 cm tyk582
GRISKoteletter602
GRISKoteletter 300 gram / 2 cm tykke59
GRISKoteletter m/ben624
GRISKoteletter med ben300 gram / 3 cm tyk594
GRISKoteletter med ben 300 gram594
GRISKæbe / GrisekinderIkke relevant6518
GRISKæbe/Grisekinder6248
GRISMedaljon250 gram / 3 cm tyk603
GRISMedaljon 250 gram603
GRISMørbrad0,5 kg583
GRISMørbrad593
GRISMørbradbøf80 gram gram / 1,5 cm tyk583
GRISMørbradbøf 80 gram gram593
GRISMørbradbøf, grs683
GRISNakkefilet2 kg6212
GRISNakkefilet, gris6212
GRISNakkefilet/nakkekam ca 2 kg6212
GRISNakkekoteletter300 gram / 2 cm tyk603
GRISNakkekoteletter623
GRISNakkekoteletter 300 gram / 2 cm tyk623
GRISPorchetta ca 2 kg6836
GRISPulled pork ca 2 kg6830
GRISRibbensteg7018
GRISRullepølse6820
GRISRøget skinke1 kg62
GRISRøget skinke628
GRISRøget skinke/landskinke ca 1 kg628
GRISSauté-skive100 gram / 1 cm tyk603
GRISSchnitzler100 gram / ½ cm tyk603
GRISSchnitzler 100 gram603
GRISSkank1 kg6818
GRISSkinke ca 1 kg6510
GRISSkinke mignon ca 400 g624
GRISSkinkeculotte1 kg6212
GRISSkinkeculotte ca 1 kg6212
GRISSkinkeschnitzler623
GRISSkinkesteg1 kg6212
GRISSkinkesteg/yderlår ca 1 kg6212
GRISSpareribsikke relevant6238
GRISSpareribs (hel ribbe eller adskilt)  6230
GRISSvinebov/bovsteg ca 2 kg6212
GRISSvinehjerter620,5
GRISSvinekæber6515
GRISSvinelever 1000 gram611
GRISSvinemørbrad581,5 time
GRISSvinetern 1×1 cm 602
GRISTern (f.eks. af skinkekød)1×1 cm602
GRISTykke koteletter400 gram / 4 cm594
GRISTykke koteletter 4 cm594
Flæskesteg sous vide
Den mest perfekte flæskesteg i sous vide! Mør og saftig med smukke, sprøde svær. Den bedste metode til et resultat, der får englene til at synge.
Læs opskriften her
Flæskesteg sous vide
Glaserede Sous Vide Svinekæber
Saftige og møre svinekæber i sous vide. Det møre kød og den søde sirup giver et godt modspil til hinanden. Den perfekte opskrift til både hverdag og fest
Læs opskriften her
Koteletter sous vide
De saftigste og mest møre koteletter HVER gang. ​​Se sous vide tid og temperatur her og lær forskellen på de forskellige koteletter at kende.
Læs opskriften her
Pulled pork sous vide
Den saftigste pulled pork tilberedt i sous vide. Med sous vide får du den bedste pulled pork, du nogensinde har smagt. Se tid og temperatur her.
Læs opskriften her
SPARERIBS SOUS VIDE, 36 timers tilberedning
De bedste spareribs jeg nogensinde har smagt: Tilberedt i 36 timer i sous vide for derefter at få en barbecue marinade og en tur i ovnen.
Læs opskriften her

Fjerkræ sous vide tider og temperatur

FjerkræUdskæringSTØRRELSETEMPTID/ timer
FjerkræAndebryst623
FjerkræAndebryst uden benIkke relevant623
FjerkræAndebryst uden ben573
FjerkræAndelår655
FjerkræAndelårIkke relevant685
FjerkræAndelår6810
FjerkræBryst (med ben)Ikke relevant612
FjerkræBryst (uden ben)Ikke relevant611
FjerkræHakket fjerkræ til kødboller, frikadeller mv 622
FjerkræHakket kylling (kødboller, frikadeller m.v.)50 gram622
FjerkræHalv and6810
FjerkræHalv and*Ikke relevant6810
FjerkræHalv kylling*Ikke relevant6210
FjerkræHel and*Ikke relevant**
FjerkræHel kylling****
FjerkræHelt kyllingelår6210
FjerkræHelt kyllingelår627
FjerkræHelt lårIkke relevant6210
FjerkræHotwings765
FjerkræInderfiletIkke relevant622
FjerkræKalkubryst og ryg644
FjerkræKalkun BrystIkke relevant622
FjerkræKalkun LårIkke relevant687
FjerkræKalkunbrust622
FjerkræKalkunfilet61
FjerkræKalkunlår686
FjerkræKalkunlår m. ben657
FjerkræKalkun overlår udbenet757
FjerkræKalkun Overlår6524
FjerkræKalkun Overlår6510
FjerkræKalkunvinger716
FjerkræKyllingebryst (med ben)624
FjerkræKyllingebryst (uden ben) og brystfilét  603
FjerkræKyllingebryst m/ben622
FjerkræKyllingebryst u/ben621,5 time
FjerkræKyllingeinderfilet623
FjerkræKyllingeoverlår626
FjerkræKyllingeunderlår626
FjerkræOverlårIkke relevant626
FjerkræOverlår, kylling626
FjerkræUdbenet andIkke relevant687
FjerkræUdbenet and687
FjerkræUdbenet kylling (evt farseret)6210
FjerkræUdbenet kylling (evt farseret)*Ikke relevant6210
FjerkræUnderlårIkke relevant628
FjerkræUnderlår, kylling628
Sous Vide Andebryst
Prøv dette møre og saftige andebryst næste gang der skal and på bordet! Perfekt rosa og fyldt med velsmag. Den nemmeste vej til et perfekt resultat!
Læs opskriften her
Confit de canard sous vide
Nem og lækker andeconfit – uden brug af ekstra fedt eller olie
Læs opskriften her
Sous vide kyllingebryst
Sous vide kyllingebryst. Dette er muligvis den saftigste kylling, du endnu har smagt! Med sous vide-metoden er du sikret et perfekt tilberedt stykke kylling – hver gang!
Læs opskriften her
Kyllingebryst sous vide
Sous vide hel kylling
Hel kylling, tilberedt sous vide, derefter ovnstegt. Man kan sagtens lave en hel kylling sous vide, uden at flække den eller fylde den med fars
Læs opskriften her
Kalkunbryst sous vide
I parmaskinke med grillet spidskål, grønne tern og kryddercreme. Kalkunbryst har lidt et træls ry, da det ofte kan blive tørt. Ved hjælp af sous vide teknikken kan man bibeholde saft- og kraften i det dejlige kødstykke.
Læs opskriften her

Fisk sous vide tider og temperatur

FiskUdskæringSTØRRELSETEMPTID / MINUTTER
FiskFjeldlørred2-300 gram4825
FiskFjeldørred, Bækørred 2-300 gram 48 25 minutter4825
FiskHaj2-300 gram4930
FiskHaj 2-300 gram 50 30 minutter5030
FiskHaj bøffer 2-300 g 55°C – 30 min5530
FiskHavaborre, Havbars 2-300 gram 55 25 minutter5525
FiskHavkat2-300 gram4925
FiskHavkat 2-300 gram 56 25 minutter5625
FiskHavtaske filet 56°C – 30 min5630
FiskHellefisk2-300 gram4820
FiskHellefisk  400 gram 50°C – 35 min5035
FiskHellefisk 2-300 gram 50 20 minutter5020
FiskHvilling 2-300 gram 54°C 25 minutter5425
FiskKarpe2-300 gram4925
FiskKarpe 2-300 gram 55 25 minutter5525
FiskKuller2-300 gram4930
FiskKuller 2-300 gram 55 30 minutter5530
FiskKulmule 2-300 gram 54° 25 minutter5425
FiskLaks2-300 gram4825
FiskLaks (laksebøffer)5030
FiskLaks 2-300 gram 48 25 minutter4825
FiskLakseside (hel)5045
FiskLutefisk filet 50°C – 50 min5050
FiskMakrel1-200 gram4930
FiskMakrel 1-200 gram 64 30 minutter6430
FiskMalle2-300 gram4925
FiskMalle, Pangasius 2-300 gram 55 25 minutter5525
FiskPighvar2-300 gram4930
FiskPighvar 2-300 gram 50 30 minutter5030
FiskRødfisk filet 50°C – 50 min5050
FiskSild 2-300 gram 64° 25 minutter6425
FiskSkrubbe2-300 gram4925
FiskSkrubbe, Rødspætte 2-300 gram 50 25 minutter5025
FiskSværdfisk2-300 gram4825
FiskSværdfisk 2-300 gram 54 25 minutter5425
FiskSværdfisk bøffer 2-300 g 54°C – 25 min5425
FiskTorsk4825 .
FiskTorsk2-300 gram4825
FiskTorsk 2-300 gram 52 25 minutter5225
FiskTorskerogn (bukser) saltes for at dræne 2 – 500 gram 65°C 1½ – 2 timer6590-120
FiskTun2-300 gram48 °C25
FiskTun 2-300 gram 40 °C 20 minutter4020
FiskØrred4825
FiskØrred2-300 gram48 °C25
FiskØrred, Regnbueørred, Forel 2-300 gram 48 °C 25 minutter4825
FiskÅl (stege) 1½ – 2 cm tykke 40° – 42° 45 minutter40-4245
Laks sous vide
Laksefilet tilberedt sous vide. Teknikken sikrer at smagen er lækker og fileten er både varm og næsten fersk i kernen. Vi er her på siden så privilegeret her på siden at nogen af landets bedste madskribenter udgiver en opskrift hos os.
Læs opskriften her
Torsk sous vide
Den ultimative tilberedningsform til torsk: Sous vide! Aldrig mere kedelig torsk til nytår. Saftig og fast torskefilet, akkurat som den skal være.
Læs opskriften her
Pighvar sous vide
Pighvarren er en lækker fisk med delikat og fast hvidt kød. Den egner sig rigtig godt til stegning og dampning, da den ikke mister fastheden i kødet under tilberedningen.
Læs opskriften her
Slethvar sous vide
Læs opskriften her

Vildt sous vide tider og temperatur

VildtUdskæringSTØRRELSETEMPTID/ timer
VildtBison roastbeef steg 1½ kg569
VildtBison steaks 25 mm5610
VildtCanadagåselår7910
VildtDue bryst/lår582
VildtDyrebov og hals564
VildtDyreryg Hel med ben603
VildtElge/rensdyr steaks 2 cm tykke571
VildtElgsteg 1,5 kg584
VildtFasan bryst/lår582
VildtFoie gras gåselever6520 min
VildtGazelle og Antilope mørbrad 5-7 cm tykke 58
VildtHare/kanin Ryg6412
VildtHare/kaninlår 602
VildtHel Dyreryg uden ben 582
VildtHestebøffer 1 cm tykke 581
VildtHjortebøffer 2 cm tykke 5820 min
VildtHjortekølle uden ben5624
VildtKrondyr mørbrad552
VildtKænguru Steaks 1 cm tykke 562
VildtMoskus steaks 25 mm568
VildtMoskus steg ca 1½ kg5620
VildtRype bryst/lår58
VildtSteaks af dyreryg 2½cm tykke 5825 min
VildtVagtel bryst/lår5645 min
VildtVildand bryst/lår552
VildtVildsvine skank ca 1 kg6518
VildtVildsvinekølle ca 1200 g6520
VildtVildsvinemørbrad 200-300 gram6030 min
VildtVildsvinesteaks 2½ cm tykke 6030 min
VildtYak okse steg ca 1 kg5624
Krondyrfilet med bær, svampe og jordskokker
Læs opskriften her
Duebryst sous vide
Sous vide tilberedt duebryst. En lækker måde at sikre dig et saftigt stykke kød uden at det bliver tørt.
Læs opskriften her

Lam/ged sous vide tider og temperatur

Lam & GedUdskæringSTØRRELSETEMPTID/ timer
Lam & GedBøf (af fars)300 gram / 3 cm tyk563
Lam & GedBøf (af fars) 3 cm tyk 5563
Lam & GedCulotte½ kg568
Lam & GedCulotte ca ½ kg 5568
Lam & GedGedebov udbenet ca 1,5 kg 55914
Lam & GedGedekølle udbenet ca 2 kg 55624
Lam & GedGederyg/sadel ca 1 kg 5566
Lam & GedInderlår½ kg568
Lam & GedInderlår ca ½ kg 5568
Lam & GedKlump½ kg5614
Lam & GedKlump/Yderlår 55614
Lam & GedKoteletter (af rygstykket)100 gram562
Lam & GedKoteletter af rygstykket 100-200 gram 5562
Lam & GedKotteletter af lammeculotte 556
Lam & GedLamme filet 661
Lam & GedLamme rullepølse 77412
Lam & GedLamme steaks m. ben 66018
Lam & GedLammebov1,5 kg5914
Lam & GedLammebov med ben ca 1,5 kg 66016
Lam & GedLammebov uden ben ca 1,5 kg 55914
Lam & GedLammeculotte578
Lam & GedLammekoteletter582
Lam & GedLammekrone574
Lam & GedLammekrone (rack of lamb)1 kg554
Lam & GedLammekrone 5554
Lam & GedLammekrone 5554
Lam & GedLammekølle2 kg5648
Lam & GedLammekølle ca 2,5 kg 55624
Lam & GedLammemørbrad 5552
Lam & GedLammeryg1 kg566
Lam & GedLammeryg /sadel ca 1 kg 5566
Lam & GedLammesteaks 6602
Lam & GedLammeternIkke relevant583
Lam & GedLammetern 1×1 cm 5583
Lam & GedMørbrad150 gram552
Lam & GedSkank½ kg5814
Lam & GedSkank 55814
Lam & GedUdbenet lammekølle2,5 kg5648
Lam & GedUdbenet lammekølle ca 2 kg 55624
Sous vide lammekrone
Kødet er temmelig tyndt i den ene side (omkring ribbenene), hvorfor dette er meget udsat for overtilberedning. Alt dette gør lammekrone perfekt til sous vide.
Læs opskriften her
Sous vide lammeinderlår
Læs opskriften her
Sous vide lammekoteletter
Lammekoteletter af dansk lam. Tilberedt perfekt i sous vide og stegt i ghee.
Læs opskriften her
Sous vide lammekoteletter (1)
Lammeculotte sous vide
Saftig og mør lammeculotte i sous vide. Det vigtigste er at vælge den rigtige tid og temperatur, og den får du her. Sådan bliver den perfekt hver gang!
Læs opskriften her

Grønt sous vide tider og temperatur

GrøntTypeSTØRRELSETEMPTID / MINUTTER
Grønt Agurk8450
Grønt Peberfrugt8430
Grønt Rødbeder8460-90
GrøntArtiskokkerMellem8470
GrøntArtiskokker Mellem 88470
GrøntAubergineMellem8440
GrøntAubergine Mellem 88440
GrøntBagekartofler84180
GrøntBlomkål*Halveret8425
GrøntBroccoli*Halveret8425
GrøntFennikelIkke relevant8460
GrøntFennikel 88460
GrøntForårsløgIkke relevant8445
GrøntForårsløg 88445
GrøntGræskarPortionsstørrelser8450
GrøntGræskar 88450
GrøntGrønne aspargesMellem8430
GrøntGrønne asparges 88430
GrøntGrønne bønnerIkke relevant8440
GrøntGrønne bønner 88440
GrøntGulerødderMellem8450
GrøntGulerødder 88450
GrøntHvide aspargesStore8444
GrøntHvide asparges 88445
GrøntKartoflerSmå8460
GrøntKartoflerStore84120
GrøntKnoldselleriHalveret8470
GrøntKnoldselleri i halve 88470
GrøntKålSkåret i både8460
GrøntKål Skåret i både 88460
GrøntLøgMellem8460
GrøntLøg 88460
GrøntMajroeMellem8460
GrøntMajroe 88460
GrøntMajskolberIkke relevant8460
GrøntMajskolber 88440
GrøntPorreMellem8460
GrøntPorre 88460
GrøntRadiserIkke relevant8430
GrøntRadiser 88430
GrøntRosenkålIkke relevant8460
GrøntRosenkål 88460
GrøntSkorzonerMellem8460
GrøntSquash / ZucchiniMellem8445
GrøntSquash / Zucchini 88445
GrøntSøde kartoflerSmå 8460
GrøntSøde KartoflerStore8480
GrøntSøde kartofler 88460-90
GrøntTomater5530
GrøntÆrter8445
Kartofler sous vide
Sådan tilbereder du perfekte kartofler i sous vide. Nemt i en travl hverdag. Perfekt møre. Med bid og god smag.
Læs opskriften her
Rosenkål sous vide
Læs opskriften her
Gulerødder sous vide
Læs opskriften her
Blomkål sous vide
Glem alt om udkogt blomkål. Med hjælp af sous vide sikrer du dig en perfekt tilberedning – hver gang.
Læs opskriften her
Rødbede sous vide
Glemt alt om udkogte eller undertilberedte rødbeder. Ved hjælp af sous vide kan du ramme plet, hver gang.
Læs opskriften her

Frugt sous vide tider og temperatur

FrugtTypeSTØRRELSETEMPTID / MINUTTER
FrugtAnanasSkåret i stykker7550
FrugtAnanas i stykker7550
FrugtBanan med skræl  8215
FrugtBlommerIkke relevant7520
FrugtBlommer7520
FrugtFerskenIkke relevant8445
FrugtFersken8445
FrugtHalverede Abrikos8815
FrugtHalverede Nektarin8812
FrugtHalverede Pærer8460
FrugtHalverede Æbler8460
FrugtJordbærIkke relevant8415
FrugtJordbær8415
FrugtKaki frugt I kvarte8820
FrugtKirsebærIkke relevant8420
FrugtKirsebær8420
FrugtMango i mindre stykker7510
FrugtMeloner i tern eller både5315
FrugtPærerHalveret8445
FrugtRababerIkke relevant6135
FrugtRababer6145
FrugtTranebær8845
FrugtVindruer8310
FrugtÆblerHalveret8430
Pocheret pære (sous vide)
med espressois og hvid chokoladesovs
Læs opskriften her
Sous vide rabarber med rabarberis
To slags rabarber: Rabarberstykkerne er helt tilberedt, men har stadig bid og en fin sødme, og rabarberisen er på samme tid fed og frisk.
Læs opskriften her

Æg sous vide tider og temperatur

ÆgTypeSTØRRELSETEMPTID/ timer
ÆgÆg, blødkogt*631 time
*Efter de har været i sous vide overhæld dem med kogende vand fra en elkedel og lad dem ligge i et lille minuts tid.
Confiteret æggeblomme sous vide
Confiteret æggeblomme (konfiteret) er en dejlig anderledes (og lækker) måde at få æggeblommer på. Vi har brugt sous vide teknikken til at perfektionere processen. Prøv det næste gang du skal have tartar, pariserbøf eller en luksusudgave af biksemad.
Læs opskriften her
Æggestand i vandbad
Supernem og lækker hjemmelavet æggestand. Det perfekte tilbehør til ålen og julefrokosten! Variér smagsgiverne efter humør. Perfekt til stop-madspild.
Læs opskriften her