
French toast med jordbær og sirup
Weekenden er lige om hjørnet, mon der skal kræses lidt ekstra? Noget der både er super simpelt og viiirkelig godt er de her french toast med sirup og jordbær. På én gang sprøde og søde – perfekt til de friske bær. Det tager under 10 min at lave og er skønt som dessert, som en ... Læs Mere
Koteletter med grønt i tomat/flødesovs
Skal der hygge-simreret på menuen i dag….? Så prøv den her herlige pandefuld med hurtige og nemme koteletter i fløde/tomatsovs med masser af grønt. Jeg har brugt porrer og champignoner i sovsen og på toppen sprød bacon. Alt tilberedes i én pande og det er både nemt og hurtigt og fyldt med smag og cremet ... Læs Mere
Cremet pastaret med squash, ærter og bacon
En af de simple:Cremet, nem og lækker pastaret med ærter, squash, flødesovs og masser af ost… På toppen sprød bacon og revet parmesan…Ikke så meget andet at sige end en lækker, oplagt hverdagsret. Klar på under 30 min!
Tortelli med salvie, spinat og ricotta (Enzo Ferraris livret?)
Hvis du vil imponere dine gæster med en lækker og autentisk italiensk ret, der også var en af Enzo Ferraris livretter, så er vores opskrift på tortelli med spinat/ricotta fyld stegt i smør og salvie en perfekt mulighed! Denne fyldte pasta er en af de mest populære retter i Emilia-Romagna-regionen i Italien, hvor Enzo Ferrari ... Læs Mere
Chao Tom (Vietnamesiske rejefrikadeller)
Vietnamesisk mad er kendt for sin friske smag og alsidighed. En af de mest populære retter er Chao Tom, som er en form for vietnamesiske frikadeller. Disse frikadeller er traditionelt lavet med sukkerrør, men da dette kan være svært at fremskaffe, har jeg udviklet en opskrift, hvor jeg bruger citrongræs som erstatning. Jeg har længe ... Læs Mere
Thousand Island dressing
Thousand Island-dressingen er en vaskeægte amerikansk klassiker! Denne dressing er nok den mest kendte og alsidige af alle. Der findes et væld af historier, der beskriver dressingens oprindelse, og uanset hvad, forbinder vi den gerne med alt fra klassikere som rejecocktailen og stjerneskuddet over i burgeren og den friske sommersalat – en god, allround dressing, der er super nem at ... Læs Mere
Krydret grøntsagsgryde med oksekød
Denne gryderet er krydret, lunende og comfortfood agtig – perfekt til slutningen af vinteren og efteråret! Fyldt med grøntsager fra køleskabet, hakket oksekød og godt med krydderier – den smager skønt! Den er sund og så tager ikke mange minutter at bikse sammen… Perfekt som nem hverdagsmad eller til weeekenden, hvor der skal tømmes ud ... Læs Mere
Banankoldskål med ristede havregryn og mandler
Lynhurtig banankoldskål med ristede havregryn og mandler – en skøn lille ret til morgenmad, dessert eller mellemmåltid. Koldskålen skal bar blendes sammen, det tager 2 min og så skal gryn og mandler lige ristes af med lidt smør og sukker – nemt og godt! De søde, sprøde gryn klæder den friske koldskål, der har et ... Læs Mere
Indisk inspireret kyllingesuppe med grønt
Super skøn ret med smæk på smagen; indisk inspireret kyllingesuppe med masser af grønt Ingredienserne i den her suppe spiller sååå godt sammen; mør kylling, karry, søde æbler, gulerødder, peberfrugt, powerful ingefær og en mild kokosmælk, der runder det hele dejligt af. Suppen tager kun en lille halv time at trylle frem og er perfekt ... Læs Mere
Croquetas (Spanske kartoffelkroketter)
Let og hurtig udgave af spanske kartoffelkroketter. Opskriften er super simpel og kan bruges som en basisopskrift hvor du blot tilføjer endnu mere ost, skinke eller champignon/hvidløg – hvis du ønsker at variere smagen. Den her opskrift er super hurtig og kan laves på kort tid, hvorimod mere traditionelle kroketter kræver, at bechamelsaucen køler ned ... Læs Mere
Snack med jomfruhummerhaler og parmesanskum
I dag vil vi dele en opskrift på en lækker ret, som vil tage dine smagsløg med storm. Vi præsenterer denne snack bestående af friturestegte cannoli (pastadej) med parmesanskum, kogt jomfruhummerhale og små basilikumblade. Dette er en ret, som kombinerer forskellige smagsoplevelser og teksturer for at skabe en unik og velsmagende oplevelse. Med vores trin-for-trin ... Læs Mere
Friturestegt pølse med ost og bacon
Selvom vi elsker at udfordre os på nye smagsoplevelser og kreativ madlavning, så behøver det ikke altid at være i toppen af gastronomien. I dag vil vi præsentere en spændende opskrift på en frankfurter, der er udhulet, fyldt med ost, pakket ind i bacon og derefter dyppet i en lækker øldej og friturestegt. Opskriften kommer ... Læs Mere
Friturestegt Burger uden brød
Opskriften på friturestegt burger uden brød kan faktisk betegnes som en skør ide, der endte med at være en succes. Det var en idé, der først opstod i forbindelse med at vi skulle lave 4 videoer til vores YouTube tema om Friture. Der var en del diskussion om, hvorvidt det ville ende med at blive ... Læs Mere
Ølben (spareribs) med spidskål og pure
På jagt efter en saftig og smagfuld ret, der vil imponere dine gæster? Så er vores opskrift på Spareribs marineret og kogt i Porter øl lige noget for dig! Denne lækre og fyldige ret er perfekt til en hyggelig middag med venner og familie, hvor du ønsker at servere noget helt særligt. Vi har kombineret ... Læs Mere
Mini chokolade cheesecakes
Små hapsevenlige chokolade cheesecakes med knasende oreocrust-bunde, fløjsblød cheesekagefyld og intens chokoladeganache på toppen – mums for en himmelsk mundfuld! De er rimeligt nemme at gå til, men kræver en del køletid, så lav dem i god tid eller evt. dagen før. Når du skal lave dem chokoladefyldet, er det vigtigt at alle ingredienser har ... Læs Mere
Fyldte baconviklede kyllingeruller med flødeost, soltørret tomat og mozzarella
Dagens menu bestod af fyldte kyllingeruller med bacon serveret med en cremet spidskålssalat.I kyllingerullerne er flødeost med peberfrugt, soltørret tomat, mozzarella og frisk persille. Rullerne er tilberedt i ovnen og resultatet; mør kylling med smovset og smagfuldt fyld – nydeligt suppleret af sprød bacon. De er nemme at lave de her ruller og passer sig ... Læs Mere
Bagt pasta med kylling, grønt og mornaysovs
Herlig alt-i-ét-fad mad får I lige her; bagt pasta med kylling, grønt og mornaysovs. På én gang smovset og comfortfood-agtigt og samtidigt rig på grøntsager. De her alt i ét fade er skønne til at få ryddet ud i overskuddet – du bruger bare hvad du har. I denne har jeg, udover kylling, brugt broccoli, ... Læs Mere