
Pizza Margherita i pizzaovn
Pizza Margherita, en ikonisk ret med dybe rødder i Napoli, Italien, er ikke bare en simpel skive med dej og topping. Denne enkle, men uimodståelige pizza har en rig historie og en smag, der har erobret ganer over hele verden. Navnet “Margherita” bærer en betydningsfuld anekdote, der afspejler dens italienske arv. Historien om Pizza Margherita’s ... Læs Mere
Manhatten
Manhattan er en af de mest ikoniske klassiske cocktails, der går langt tilbage i historien. Dens præcise oprindelse er dog omdiskuteret og ikke helt klart dokumenteret. Men der findes flere bud på, hvor den kommer fra.En populær historie hævder, at cocktailen blev opfundet i 1874 på Manhattan Club i New York City i forbindelse med ... Læs Mere
Bacondadler
Bacondadler er en fortryllende kombination af salt bacon og søde dadler, der skaber en harmonisk smagsoplevelse med en perfekt balance mellem det sprøde og det bløde. Denne delikatesse har sin oprindelse i Middelhavsregionen, hvor de søde dadler blev fyldt med forskellige ingredienser for at skabe en kontrastfyldt og velsmagende bid. I dag er bacondadler en ... Læs Mere
Bærcrumble-snitter
Uimodståelige crumble snitter med bær og marcipan – serveret med en frisk vanillecreme… så blir det ikk meget bedre… Det let syrlige frugt fyld komplementeres perfekt af det søde, sprøde crumble og så lige en blød vanillecreme til at sætte prikken over i’et.. Du kan bruge lige de bær eller frugter du synes i disse ... Læs Mere
Kartoffelpande med bacon, porrer og ost
Okay, indrømmet! Det her er måske ikk lige verdens sundeste ret, men til gengæld er den virkelig god! Og virkelig simpel!. Og det kan altså også godt noget nogle gange… I får; kartoffelpande med bacon, porrer og ost – mums for en omgang! Kartoflerne er kogt for sig selv og derefter stegt sammen med de ... Læs Mere
Cremet pastaret med kylling, blomkål og squash
En lækker og nem hverdagsret med mør kylling, frisk blomkål, champignoner og squash – alt sammen kogt ind i en smækker lækker flødesovs. Fløde og champignoner har alle dag været et match made in heaven og at kombinere det med kylling og frisk pasta – ja det bliver det bestemt ikke ringere af! Blomkålen tilføjer ... Læs Mere
Whisky Sour – Den Perfekte Kombination af Syrlighed og Dybde
Whisky Sour er en klassisk cocktail, der tilbyder en harmonisk blanding af syrlige og sødmefulde smagsoplevelser. Denne drink er ideel til whiskyelskere, der ønsker at udforske en frisk og forfriskende side af deres yndlingsdestillat, men kan bestemt også nydes af personer der ikke normalt drikker whisky, da ingredienserne i samspil med hinanden løfter whiskyen til ... Læs Mere
Sommerlig lagkage med lyse bunde, marengs, creme og friske bær
Jeg har glædet mig til at dele denne opskrift med jer! En helt fantastisk velsmagende og smuk sommerkage, som er både nem og hurtig at lave. Den består af lyse, konfektagtige bunde med hver et lag sprødt marengs ovenpå, en fløjsblød vanillecreme mellem bundene, jordbær/rabarberkompot og friske søde og syrlige bær ovenpå – den smager ... Læs Mere
De bedste cookies med chokolade og hasselnødder
De her cookies har alt hvad jeg elsker ved en cookie! De er sprøde udenpå og perfekt chewy indeni. De er sådan lidt tykke i det og så har de små bomber af mørk chokolade og masser af knasende hasselnødder. De er sådan virkelig gode! Og chokolade og hasselnødder er jo bare altid et virkelig ... Læs Mere
Flettede hvidløgsbrød med ost og persille
Herlige små flettede brød med hvidløgssmør, persille og ost – uhm altså!De er sprøde udenpå, bløde indeni og proppet med dejligt fyld. Smør, hvidløg og persille er rørt sammen, smurt på en færdig pizzabund, drysset med ost og så formet og bagt – de er super nemme og virkelig gode. Brug dem som tilbehør til ... Læs Mere
Perlebygsalat med kylling
I denne skønne, mættende salat får I en kombi af perlebyg, kylling, æbler, fennikel og grønt – fyldig, rustik og herligt afstemt med en mild sennepsdressing. Perlebyg er egentlig polerede bygkerner og minder i konsistensen lidt om ris – bare grovere. Perlebyggen er da også ganske rigtigt et sundt alternativ til ris, da de har ... Læs Mere
Spinatsalat med blåbær, pærer og feta
Jeg kan godt lide, når der er lidt grønt til at supplere min aftensmad… men det er ikke altid, jeg gider bruge så lang tid på også at lave en salat…. heldigvis findes der mange helt simple og virkelig lækre salater, der kan være klar i en ruf og bare lige tilføje det der ekstra ... Læs Mere
Rucolasalat med bagte tomater, feta og pinjekerner
Her får I en virkelig lækker, simpel, smuk og velsmagende salat Den består af rucola, spinat, bagte tomater, feta og ristede pinjekerner. Alt sammen suppleret af en simpel dressing, der på én gang er sur og sød og som lige sætter prikken over i’et. Når du bager tomaterne, bliver smagen ekstra fyldig og intens, hvilket ... Læs Mere
Hurtig laksesalat
Her får I en skøn og simpel laksesalat, som er helt oplagt til påskebordet, men som også kunne være lækker til luksusbrunchen, den lidt ekstra lækre frokost eller til en let omgang aftensmad. Den smager skønt på et stykke ristet rugbrød, på et sprødt knækbrød eller på toppen af et par salatblade. Laksesalaten er rørt ... Læs Mere
French toast med jordbær og sirup
Weekenden er lige om hjørnet, mon der skal kræses lidt ekstra? Noget der både er super simpelt og viiirkelig godt er de her french toast med sirup og jordbær. På én gang sprøde og søde – perfekt til de friske bær. Det tager under 10 min at lave og er skønt som dessert, som en ... Læs Mere
Koteletter med grønt i tomat/flødesovs
Skal der hygge-simreret på menuen i dag….? Så prøv den her herlige pandefuld med hurtige og nemme koteletter i fløde/tomatsovs med masser af grønt. Jeg har brugt porrer og champignoner i sovsen og på toppen sprød bacon. Alt tilberedes i én pande og det er både nemt og hurtigt og fyldt med smag og cremet ... Læs Mere
Cremet pastaret med squash, ærter og bacon
En af de simple:Cremet, nem og lækker pastaret med ærter, squash, flødesovs og masser af ost… På toppen sprød bacon og revet parmesan…Ikke så meget andet at sige end en lækker, oplagt hverdagsret. Klar på under 30 min!