Pasta med spinat og laks

Pasta med spinat og laks
Sidst ændret:
Fredag den 16. april, 2021 - 08:36
Beskrivelse

Lynhurtig aftensmad? 

På cirka 15 minutter kan du trylle et lækkert måltid frem med pasta, spinat, parmesan og laks.

Pasta med spinat og laks

Sværhedsgrad
Udbytte
3 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
300 g Pasta
30 g Salt
3 l Vand
10 g Smør
1 Løg (lille, finthakket)
1⁄2 dl Hvidvin
  Spinat (frossen, 5 "kugler")
50 g Parmesan (friskrevet)
250 g Laks
Vejledning

Kog pastaen efter pakkens anvisninger.

Mens pastaen koger laver du fyldet.

Find en sauterpande frem og smelt smørret ved middelhøj varme (10 ud af 14 på mit komfur).

Hak løget fint og steg løget. Det skal blot blive gennemsigtigt, ikke brunes. Skru ned hvis panden er for varm.

Tilsæt hvidvinen og lad det simre i 1-2 minutter.

Tilsæt spinat, så det kan smeltes.

Når pastaen er færdig tages den direkte fra gryden og over på panden. Det gør at du får kogevandet med over, som får retten til at tykne. 

Pluk laksen med hænderne eller skær den i mindre stykker og kom over i panden.

Riv parmesan henover og lad det får 2-3 minutter ved lav varme.

Smag til med salt, peber, citronsaft og evt. citronskal.

Velbekomme.

Pasta med spinat og laks

Noter

I foråret kan du sagtens tilsætte ramsløg sammen med spinat, det smager dejligt.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier