Gryderet med kylling

Gryderet med kylling

5 min
1 t
4  personer
Profile picture for user madoglivsnyderi
madoglivsnyderi
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

EFTERÅRS SIMREGRYDE MED KYLLLING OG SOLTØRREDE TOMATER..

Jeg elsker en nem og smagfuld simreret, hvad med dig?
 

Ingredienser
4 Kyllingebryst (cirka 750 gram)
4 spsk Smør (gerne kryddersmør)
400 g Svampe (i tynde skiver)
1 pk Soltørrede tomater
1⁄2 l Fløde
1 Grøntsagsbouillon (terning)
  Flagesalt
  Peber
1 tsk Sukker
  Persille (til drys)
Vejledning

Svits svampe i kryddersmør.

Når de svinder ind til halv størrelse, hældes fløden ved.

Tilføj alle de øvrige ingredienser og lad retten simre i 30-60 minutter.

Server med pasta eller kartofler.

 

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user madoglivsnyderi
madoglivsnyderi
Amatør
Bio
Maria opretter af madoglivsnyderi, jeg elsker mad, vin, bobler og alt der giver livet glæde og magi
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier