Go Back
+ servings
Servings: 4 personer

Gryderet med kylling

EFTERÅRS SIMREGRYDE MED KYLLLING OG SOLTØRREDE TOMATER..
Jeg elsker en nem og smagfuld simreret, hvad med dig?
Author: madoglivsnyderi
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Aftensmad, Efterår, Gryderet, Kylling, Kyllingebryst, simreret, Svampe
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 time
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 4 stk. Kyllingebryst cirka 750 gram
  • 4 spsk. Smør gerne kryddersmør
  • 400 gram Svampe i tynde skiver
  • 1 pakke Soltørrede tomater
  • 0.5 liter Fløde
  • 1 stk. Grøntsagsbouillon terning
  • Flagesalt
  • Peber
  • 1 tsk. Sukker
  • Persille til drys
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Svits svampe i kryddersmør.
    Når de svinder ind til halv størrelse, hældes fløden ved.
    Tilføj alle de øvrige ingredienser og lad retten simre i 30-60 minutter.
    Server med pasta eller kartofler.