Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Servings:
4
personer
Gryderet med kylling
EFTERÅRS SIMREGRYDE MED KYLLLING OG SOLTØRREDE TOMATER..
Jeg elsker en nem og smagfuld simreret, hvad med dig?
Author:
madoglivsnyderi
Ret:
Hovedret
Køkken:
Dansk
Keyword:
Aftensmad, Efterår, Gryderet, Kylling, Kyllingebryst, simreret, Svampe
Forb. tid:
5
minutter
minutter
Tilb. tid:
1
time
time
Grej
Skærebræt
Kokkekniv
Gryde
[the_ad id="142757"]
Madlavningstilstand
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
4
stk.
Kyllingebryst
cirka 750 gram
4
spsk.
Smør
gerne kryddersmør
400
gram
Svampe
i tynde skiver
1
pakke
Soltørrede tomater
0.5
liter
Fløde
1
stk.
Grøntsagsbouillon
terning
Flagesalt
Peber
1
tsk.
Sukker
Persille
til drys
[the_ad id="127284"]
Sådan gør du
Svits svampe i kryddersmør.
Når de svinder ind til halv størrelse, hældes fløden ved.
Tilføj alle de øvrige ingredienser og lad retten simre i 30-60 minutter.
Server med pasta eller kartofler.
Madlavningstilstand
Din skærm forbliver tændt