EFTERÅRS SIMREGRYDE MED KYLLLING OG SOLTØRREDE TOMATER..Jeg elsker en nem og smagfuld simreret, hvad med dig?

EFTERÅRS SIMREGRYDE MED KYLLLING OG SOLTØRREDE TOMATER..
Jeg elsker en nem og smagfuld simreret, hvad med dig?

Gryderet med kylling
EFTERÅRS SIMREGRYDE MED KYLLLING OG SOLTØRREDE TOMATER..Jeg elsker en nem og smagfuld simreret, hvad med dig?
Udskriv
Pin
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 4 stk. Kyllingebryst cirka 750 gram
- 4 spsk. Smør gerne kryddersmør
- 400 gram Svampe i tynde skiver
- 1 pakke Soltørrede tomater
- 0.5 liter Fløde
- 1 stk. Grøntsagsbouillon terning
- Flagesalt
- Peber
- 1 tsk. Sukker
- Persille til drys
Sådan gør du
- Svits svampe i kryddersmør. Når de svinder ind til halv størrelse, hældes fløden ved. Tilføj alle de øvrige ingredienser og lad retten simre i 30-60 minutter. Server med pasta eller kartofler.
Om forfatteren
Maria opretter af madoglivsnyderi, jeg elsker mad, vin, bobler og alt der giver livet glæde og magi
Følg mig på Instagram her.