x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Gryderet med kylling

MADOGLIVSNYDERI | 23. oktober 2020
EFTERÅRS SIMREGRYDE MED KYLLLING OG SOLTØRREDE TOMATER..
Jeg elsker en nem og smagfuld simreret, hvad med dig?

EFTERÅRS SIMREGRYDE MED KYLLLING OG SOLTØRREDE TOMATER..

Jeg elsker en nem og smagfuld simreret, hvad med dig?


Gryderet med kylling

EFTERÅRS SIMREGRYDE MED KYLLLING OG SOLTØRREDE TOMATER..
Jeg elsker en nem og smagfuld simreret, hvad med dig?
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 time
Antal: 4 personer
Forfatter: madoglivsnyderi

Ingredienser

  • 4 stk. Kyllingebryst cirka 750 gram
  • 4 spsk. Smør gerne kryddersmør
  • 400 gram Svampe i tynde skiver
  • 1 pakke Soltørrede tomater
  • 0.5 liter Fløde
  • 1 stk. Grøntsagsbouillon terning
  • Flagesalt
  • Peber
  • 1 tsk. Sukker
  • Persille til drys

Sådan gør du

  • Svits svampe i kryddersmør.
    Når de svinder ind til halv størrelse, hældes fløden ved.
    Tilføj alle de øvrige ingredienser og lad retten simre i 30-60 minutter.
    Server med pasta eller kartofler.
     

Om forfatteren


Maria opretter af madoglivsnyderi, jeg elsker mad, vin, bobler og alt der giver livet glæde og magi

Følg mig på Instagram her.