Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pasta med svampe-hvidvinssovs og rosmarinmandler

Mariamadoglivsnyderi

Maria opretter af madoglivsnyderi, jeg elsker mad, vin, bobler og alt der giver livet glæde og magi

12. august 2021

Følg mig på Instagram her.

En dejlig kyllingeret med pasta, svampe-hvidvinssovs, rucola og rosmarinmandler. Retten er let at lave og passer sig selv det meste af tiden.

Opskrift på pasta med svampe-hvidvinssovs og rosmarinmandler

Der er ingen tvivl om vi er en pastafamilie….

Hvad med dig, er du også glad for pastaretter??

Hvis du er, så følg endelig med her:

Servings: 2 personer

Pasta med svampe-hvidvinssovs og rosmarinmandler

En dejlig kyllingeret med pasta, svampe-hvidvinssovs, rucola og rosmarinmandler. Retten er let at lave og passer sig selv det meste af tiden.
Author: madoglivsnyderi
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 40 minutter

Ingredienser

Pasta med svampe-hvidvinssovs og rosmarinmandler

  • 250 gram Svampe brune, i tynde skiver
  • 250 gram Cherrytomater halveret
  • 2 stk. Hvidløg solo, halveret i tynde skiver
  • 2 spsk. Smør
  • 1 sjat Balsamico
  • 450 gram Kyllingebryst
  • 75 gram Frisk spinat
  • 3 deciliter Hvidvin
  • 0.5 liter Fløde
  • 2 tsk. Muskatnød revet
  • 1 spsk. Krydderier f.eks. rotisserie chicken rub
  • Flagesalt
  • 1 håndfuld Mandler rosmarinmandler
  • 2 håndfuld Rucola
  • 250+ gram Pasta frisk, kogt efter anvisning på pakken

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en sauterpande og svits svampe, hvidløg og tomater, sammen med et strejf muskatnød og rotisserie chicken rub.
  • Når svampene er møre, tilføjes spinat, hvidvin og balsamico eddike og det småsimre lidt.
  • Skær kylling i ønsker stykker og kom det i sovsen, lad retten små simre i 30 minutter.
  • Anret maden på en tallerken, først lidt ruccola, så pasta, hæld sovsene over, tilføj lidt rosmarin mandler.
  • Velbekomme.