En dejlig kyllingeret med pasta, svampe-hvidvinssovs, rucola og rosmarinmandler. Retten er let at lave og passer sig selv det meste af tiden.

Opskrift på pasta med svampe-hvidvinssovs og rosmarinmandler
Der er ingen tvivl om vi er en pastafamilie….
Hvad med dig, er du også glad for pastaretter??
Hvis du er, så følg endelig med her:

Servings: personer
Pasta med svampe-hvidvinssovs og rosmarinmandler
En dejlig kyllingeret med pasta, svampe-hvidvinssovs, rucola og rosmarinmandler. Retten er let at lave og passer sig selv det meste af tiden.
Ingredienser
Pasta med svampe-hvidvinssovs og rosmarinmandler
- 250 gram Svampe brune, i tynde skiver
- 250 gram Cherrytomater halveret
- 2 stk. Hvidløg solo, halveret i tynde skiver
- 2 spsk. Smør
- 1 sjat Balsamico
- 450 gram Kyllingebryst
- 75 gram Frisk spinat
- 3 deciliter Hvidvin
- 0.5 liter Fløde
- 2 tsk. Muskatnød revet
- 1 spsk. Krydderier f.eks. rotisserie chicken rub
- Flagesalt
- 1 håndfuld Mandler rosmarinmandler
- 2 håndfuld Rucola
- 250+ gram Pasta frisk, kogt efter anvisning på pakken
Sådan gør du
- Smelt smørret i en sauterpande og svits svampe, hvidløg og tomater, sammen med et strejf muskatnød og rotisserie chicken rub.
- Når svampene er møre, tilføjes spinat, hvidvin og balsamico eddike og det småsimre lidt.
- Skær kylling i ønsker stykker og kom det i sovsen, lad retten små simre i 30 minutter.
- Anret maden på en tallerken, først lidt ruccola, så pasta, hæld sovsene over, tilføj lidt rosmarin mandler.
- Velbekomme.