Opskriften er dejlig simpel og et sikkert hit hver gang. Jomfruhummerhalerne er stegt i ovnen med hvidløg og persille.

Opskrift på jomfruhummer i ovn
Mit bud på dejlige ovnstegte jomfruhummere.
Opskriften er dejlig simpel og et sikkert hit hver gang.
Den kræver kun få ingredienser og kort tilberedningstid, men det gør den bestemt ikke dårligere.


Servings: personer
Jomfruhummer i ovn
Opskriften er dejlig simpel og et sikkert hit hver gang. Jomfruhummerhalerne er stegt i ovnen med hvidløg og persille.
Ingredienser
- 500 gram Jomfruhummerhaler
- Salt og Peber
- 3 fed Hvidløg
- 75 gram Smør
- Bredbladet persille
- Citron
Sådan gør du
- Læg dem på en bageplade med maven op og skjoldet nedad.
- Hak hvidløgene fint (eller brug en hvidløgspresser) og fordel udover hummerne.
- Skær smør i små tern og fordel over hummerne sammen med salt og peber.
- Tilbered det i ovnen i 10 minutter ved 200 grader almindelig ovn.
- Hak persillen groft og drys ud over bagefter.
- Jeg serverede det sammen med dette gode skive brød, citronsaft og denne hjemmerørte dildmayonnaise.
Noter
Du kan også blande de finthakkede hvidløg sammen med smørret inden du fordeler det.