Blancheret hvide asparges med brunet smør

Blancheret hvide asparges med brunet smør

7 min
7 min
2  personer
Profile picture for user Denlillemadblog
Denlillemadblog
Amatør
✅Lille fredag herhjemme står den næsten altid på lidt fine dining i weekenderne.

✅Her en klassisk forret her i foråret er blancheret hvide asparges med brunet smør.

Om opskriften
Beskrivelse

Lille fredag herhjemme står den næsten altid på lidt fine dining i weekenderne.

Her en klassisk forret her i foråret er blancheret hvide asparges med brunet smør.

Ingredienser
8 Asparges (hvide)
50 g Smør
  Hasselnødder (1 lille håndfuld - ristede)
1⁄2 tsk Salt
Vejledning

Knæk bunden af, skyld og skræl de hvide asparges fra hovedet og ned af stænglen.

Kog lidt vand i en gryde og tilsæt cirka 20 gram smør og 1/2 tsk salt.

Aspargesene skal koge i cirka 4 minutter.

Smelt resten af smørret langsomt i en lille gryde og sving det rundt engang imellem.

Sluk når smørret begynder at brune og tilsæt hasselnødderne.

Fordel de asparges på to tallerkener og hæld den brunede smør og hasselnødder henover.

Velbekomme!

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Denlillemadblog
Denlillemadblog
Amatør
Bio
Denlillemadblog laver mad og drikkelse, som har god smag og hvor alle kan være med.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier