Vildsvinefrikadeller

Vildsvinefrikadeller

30 min
15 min
4  Personer
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

Hos os er vildsvinefrikadeller et af årets højdepunkter, og vi ser frem til, at kødet, som regel i efteråret, lander i supermarkedernes køledisk. 😋

Vi rører farsen med feta og chili, og kombinationen er magisk. 

Server frikadellerne med dit foretrukne tilbehør eller brug dem som en del af en buffetservering.

Om opskriften
Beskrivelse

Hos os er vildsvinefrikadeller et af årets højdepunkter, og vi ser frem til, at kødet, som regel i efteråret, lander i supermarkedernes køledisk.

Vi rører farsen med feta og chili, og kombinationen er magisk. 

Server frikadellerne med dit foretrukne tilbehør eller brug dem som en del af en buffetservering.

Vildsvinefrikadeller

Ingredienser
500 g Hakket svinekød (vildsvin)
1 tsk Salt
1 Løg (revet)
50 g Feta (smuldret)
1⁄2 Chili (rød)
  Peber
  Smør (til stegning)
Vejledning

Kom hakket kød i en skål og tilsæt salt.

Rør kødet sejt med saltet - brug en røremaskine eller elpiskerens dejkroge.

Lad kødet hvile i 10 minutter.

Flæk chilien og fjern evt. kernerne. Det er kernerne, der bidrager med mest af den stærke smag, så fjern alle eller en del af disse, hvis du ikke er vild med meget stærk mad.

Tilsæt hakket chili, feta, æg, løg og peber. 

Rør farsen godt sammen med de øvrige ingredienser, den skal være sej og luftig.

Lad farsen trække i cirka 30 minutter (den skal have stuetemperatur, når du steger frikadellerne).

Opvarm en pande og steg frikadellerne i rigeligt smør. Lad dem danne en god stegeskorpe, inden de vendes.

Server frikadellerne med en tomatsovs, grøntsager samt kartofler eller ris som tilbehør.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier