Saftige kyllingespyd glaseret med hjemmelavet teriyaki

Saftige kyllingespyd glaseret med hjemmelavet teriyaki

5 min
10 min
2  personer
Profile picture for user madsglunde
madsglunde
Kok
Det er super lækkert og meget nem at lave. Man kan også sagtens lave det uden træspyd. Det passer rigtig godt med ris og nogen stegte grøntsager, men kan også sagtens gå til mange andre ting.
Om opskriften
Beskrivelse

Her den anden dag lagde jeg en opskrift op på hjemmelavet teriyaki. Jeg er simpelthen blevet så glad for det.

Så jeg tænkte jeg lige vil ligge en opskrift op med nogle lækre saftige, glaseret kyllingespyd!

Det er super lækkert og meget nem at lave.

Man kan også sagtens lave det uden træspyd.

Det passer rigtig godt med ris og nogen stegte grøntsager, men kan også sagtens gå til mange andre ting.

Håber I vil prøve opskriften! Glæder mig til at høre hvad i synes.

Ingredienser
Kyllingespyd
300 g Kyllingebryst (cirka)
8 spsk Teriyaki sauce (cirka)
4 Træspyd
Vejledning

Kyllingen skæres ud i lige store tern og kommes på træspyd.

De steges på en meget varm pande til de bliver brune på alle sider.

1 minut før kyllingen er helt gennemstegt kommes teriyaki på, og der skrues ned for varmen.

Nu skal kyllingespydene vendes rundt i Teriyaki indtil det meste sidder fast.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user madsglunde
madsglunde
Kok
Bio
Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer 👨🏻‍🍳
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier