Morfars æggekage

Morfars æggekage

10 min
50 min
3  Portioner
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

Bacon og æg går altid godt i spænd. Vi giver dig en opskrift på en dejlig æggekage serveret med sprødt bacon.

Ingredienser
  Bacon (Efter behov)
9 Æg
1 dl Fløde (Der kan også bruges mælk)
2 tsk Bagepulver
  Salt
1 spsk Hvedemel
  Peber
Vejledning

Steg bacon på en tør pande.

Pisk æggene, fløde, salt, peber og hvedemel i en skål. Pisk hurtigt bagepulveret i.

Steg æggekagen i fedtet fra baconen. Steg ved middel varme, så den ikke brænder på.

Pynt evt. med lidt trøffel.

Æggekage med trøffel

Noter

Man kan lave retten på mange måder. Dagens.dk har et lækkert bud på en æggekage her.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier