ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Cremet spidskålssalat med avocado og pærer

HENRIETTE KRISTIANSEN | 8. januar 2023
Salaten består af spidskål vendt i en cremet mormor agtig dressing – i ved, den med lidt cremefraiche, honning, citron og dijon – en på én gang sød og lige en lille snert syrlig dressing.
Cremet spidskålssalat med avocado og pærer

Det kan være lidt svært at tale en spidskålssalat op, men jeg skal prøve, for den her er virkelig virkelig god!

Salaten består af spidskål vendt i en cremet mormor agtig dressing – i ved, den med lidt cremefraiche, honning, citron og dijon – en på én gang sød og lige en lille snert syrlig dressing.

Desuden er der vendt lidt frisk grøn salat i, bløde modne avocadoer og søde pærer. På toppen ristede pinjekerner, som lige giver salaten et knasende, nøddeagtigt twist. Det egentlig det – super simpelt, men et perfekt mix af smage og konsistenser: Cremet, friskt, sprødt, blødt og sødt

Salaten er klar på 15 min og smager bare super godt!

Vi fik salaten til fyldte kyllingeruller, men den er skønt tilbehør til det meste og kan os spises bare som den er.


Cremet spidskålssalat med avocado og pærer

Cremet spidskålssalat med avocado og pærer

Salaten består af spidskål vendt i en cremet mormor agtig dressing – i ved, den med lidt cremefraiche, honning, citron og dijon – en på én gang sød og lige en lille snert syrlig dressing.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Dressing

  • 2 spsk. Creme fraiche
  • 1 spsk. Fløde
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 2 tsk. Honning flydende eller sirup
  • Salt friskkværnet

Salat

  • 1 stk. Spidskål lille
  • 50 gram Salat valgfri grøn
  • 2 stk. Avocado modne
  • 2 stk. Pærer
  • 30 gram Pinjekerner eller solsikkefrø, græskarkerner mm.

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienser til dressingen godt sammen og smag til.
  • Snit spidskålen så fint som muligt og vend den sammen med dressingen.
  • Vend den grønne salat i. Skær avocado og pærer i tern og vend i skålen – men gem lidt til pynt.
  • Anret på fad og pynt med lidt avocado og pærer.
  • Rist pinjekernerne (eller andre kerner) gyldne på en tør pande og top din salat med dem – servér

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)