Cremet, nem og lækker pastaret med ærter, squash, flødesovs og masser af ost… På toppen sprød bacon og revet parmesan…Ikke så meget andet at sige end en lækker, oplagt hverdagsret. Klar på under 30 min!

Opskrift på cremet pastaret med squash, ærter og bacon
En af de simple:
Cremet, nem og lækker pastaret med ærter, squash, flødesovs og masser af ost… På toppen sprød bacon og revet parmesan…
Ikke så meget andet at sige end en lækker, oplagt hverdagsret. Klar på under 30 min!

Servings: personer
Cremet pastaret med squash, ærter og bacon
Cremet, nem og lækker pastaret med ærter, squash, flødesovs og masser af ost… På toppen sprød bacon og revet parmesan…Ikke så meget andet at sige end en lækker, oplagt hverdagsret. Klar på under 30 min!
Ingredienser
- 300 gram Pasta
- 200 gram Bacon i tern
- 1 stk. Løg
- 2 fed Hvidløg
- 2,5 deciliter Fløde
- 2 stk. Æg
- 1/2 tsk. Salt
- 1 tsk. Timian tørret
- 1-2 tsk. Citronsaft
- 150 gram revet ost
- 2 deciliter Ærter frosne
- 1 stk. Squash revet
- 2 deciliter Vand gerne kogevandet fra pastaen
- 1 stk. Grøntsagsbouillon
- 100 gram Parmesan revet
- 1 håndfuld Bredbladet persille
Sådan gør du
- Sæt pastaen til kogning
- Sprødsteg bacon i en dyb pande eller gryde. Tag derefter baconen af panden.
- Hak løg og hvidløg fint og svits på panden 2-3 min, til løgene lige er bløde.
- Rør fløde, æg, salt, peber, timian og citronsaft sammen og tilføj til panden sammen med squash, revet ost og ærter.
- Dræn pastaen for vand (men gem 2 dl) og vend både pasta og de 2 dl vand i panden sammen med bouillonterning. Lad simre ca. 5 min, rør undervejs og spæd evt. til med mere vand alt efter, hvor tyk du ønsker sovsen.
- Smag til og servér med bacon, parmesan og hakket persille på toppen
Noter
