Avocado med rejefyld

Avocado med rejefyld
Sidst ændret:
Mandag den 13. april, 2020 - 12:43
Beskrivelse

Nem og lækker forret eller lille ret der passer godt som en del af en tapas anretning eller f.eks. en påskefrokost.

Kombinationen af avocado, rejer og æg - virker bare hver gang - hjemme hos os.

Avocado med rejefyld

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
200 g Rejer (kogte)
2 Æg (kogte)
1 1⁄2 dl Creme Fraiche (18 %)
1 tsk Paprika
1⁄2 tsk Dressing
Vejledning

Bland cremefraiche, citron, paprika, ketchup og smag til med salt og peber.

Hak æg og tomater i små tern og bland dette i dressingen. 100 g rejer tilføjes dressingen.

Flæk avocadoerne på langs og anret med dressing og resten af rejerne.

Stil den resterende dressing i en skål ved siden af til genopfyldning.

Avocadoerne spises med en ske!

Velbekomme

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier