Vafler med havregryn

Vafler med havregryn
Sidst ændret:
Tirsdag den 23. marts, 2021 - 11:06
Beskrivelse

Lækre og sprøde vafler med havregryn!

Havregryn i dejen gør disse vafler lidt sundere og mere fiberrige end traditionelle vafler bagt kun på hvedemel. De er dog på ingen måde mindre velsmagende, og har du hang til lækre, hjemmebagte vafler, skal du absolut prøve denne opskrift!

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
50 g Havregryn
150 g Hvedemel
1 Æg
2 1⁄2 dl Mælk
25 g Smør
1 knsp Salt
Vejledning

Bland havregryn og mælk sammen i en skål.

Lad blandingen stå i cirka 10 minutter, til havregrynene er blødt lidt op. 

Kom melet i dejen og rør den sammen med en elpisker.

Tilsæt lidt mere mælk, hvis dejen er for tyk. Den skal være lidt tykkere end pandekagedej, men ikke så tyk som en kagedej.  

Bag vaflerne gyldne og sprøde i et vaffeljern smurt med smør.

Server med sukker og syltetøj.

Vafler med havregryn

 

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier