Vafler med havregryn

Vafler med havregryn

10 min
15 min
1  Portion
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Lækre og sprøde vafler med havregryn! Havregryn i dejen gør disse vafler lidt sundere og mere fiberrige end traditionelle vafler bagt kun på hvedemel.
Om opskriften
Beskrivelse

Lækre og sprøde vafler med havregryn!

Havregryn i dejen gør disse vafler lidt sundere og mere fiberrige end traditionelle vafler bagt kun på hvedemel. De er dog på ingen måde mindre velsmagende, og har du hang til lækre, hjemmebagte vafler, skal du absolut prøve denne opskrift!

Ingredienser
50 g Havregryn
150 g Hvedemel
1 Æg
2 1⁄2 dl Mælk
25 g Smør
1 knsp Salt
Vejledning

Bland havregryn og mælk sammen i en skål.

Lad blandingen stå i cirka 10 minutter, til havregrynene er blødt lidt op. 

Kom melet i dejen og rør den sammen med en elpisker.

Tilsæt lidt mere mælk, hvis dejen er for tyk. Den skal være lidt tykkere end pandekagedej, men ikke så tyk som en kagedej.  

Bag vaflerne gyldne og sprøde i et vaffeljern smurt med smør.

Server med sukker og syltetøj.

Vafler med havregryn

 

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier