Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Syltede agurkestrimler

Ronnie PetersenRonnie
  

Jeg interesserer mig for nye og gamle madlavningsteknikker og modning af kød. Jeg er en meget passioneret burgerentusiast og værdsætter virkelig en vellavet burger.

4. oktober 2018
Bare bedre end syltede agurker i skiver

Opskrift på syltede agurkestrimler

Jeg synes ikke om syltede agurkeskiver fordi de ofte har en lidt træls konsistens og er svære at fordele ud over den mad man skal spise den sammen med.

Derfor laver jeg dem i strimler og det fungerer perfekt, samtidig med at det pynter mere end skiverne.

Servings: 1 Glas

Syltede agurkestrimler

Bare bedre end syltede agurker i skiver
Author: Ronnie
Ret: Syltning
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 4 timer

Ingredienser

  • 0.5 stk. Agurk Vasket grundigt
  • 1 deciliter Eddike Lagereddike, klar
  • 1 deciliter Vand
  • 0.5 deciliter Sukker

Sådan gør du

  • Skær agurken ud og læg den til at dryppe af i en si eller et dørslag. Jeg har brugt en spiralskærer, så jeg kan lave dem i den tykkelse jeg ønsker. Giv den gerne en smule salt.
    strimlet agurk drypper af Varm vand, eddike og sukker op til det koger let og kog indtil sukkeret er opløst.
    Fyld glasset op med agurkestrimler og tryk dem gerne lidt sammen så de ikke ligger helt løst. Pas på at strimlerne ikke bliver for lange, men lav hellere flere kortere.
    Jeg fylder ofte en håndfuld peberkorn i glasset.
    agurkestrimler med lage Hæld den varme lage over og luk låget.
    Stil til afkøling og lad det stå i mindst 3-4 timer før de er klar til at spises.

Noter

Holdbarheden er et par måneder når glasset et åbnet igen.
Hjemme hos os holder de dog aldrig på længe 🙂
Syltede agurkestrimler på cheesburgere