Go Back
+ servings
Servings: 1 Glas

Syltede agurkestrimler

Bare bedre end syltede agurker i skiver
Author: Ronnie
Ret: Syltning
Køkken: Dansk
Keyword: agurk, agurkesalat
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 4 timer
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 0.5 stk. Agurk Vasket grundigt
  • 1 deciliter Eddike Lagereddike, klar
  • 1 deciliter Vand
  • 0.5 deciliter Sukker
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Skær agurken ud og læg den til at dryppe af i en si eller et dørslag. Jeg har brugt en spiralskærer, så jeg kan lave dem i den tykkelse jeg ønsker. Giv den gerne en smule salt.
    strimlet agurk drypper af Varm vand, eddike og sukker op til det koger let og kog indtil sukkeret er opløst.
    Fyld glasset op med agurkestrimler og tryk dem gerne lidt sammen så de ikke ligger helt løst. Pas på at strimlerne ikke bliver for lange, men lav hellere flere kortere.
    Jeg fylder ofte en håndfuld peberkorn i glasset.
    agurkestrimler med lage Hæld den varme lage over og luk låget.
    Stil til afkøling og lad det stå i mindst 3-4 timer før de er klar til at spises.

Noter

Holdbarheden er et par måneder når glasset et åbnet igen.
Hjemme hos os holder de dog aldrig på længe :-)
Syltede agurkestrimler på cheesburgere