Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pebernødder

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

1. december 2018

Opskrift på pebernødder

I år ville jeg have vores datter med i køkkenet og bage lidt. Problemet er bare, at når man er 2,5 år skal tingene ikke tage for længe. Så hvad gør man, hvis færdig dej ikke lige er sagen.

I år har vi prøvet kræfter med Tørsleffs mix til julebag.

Dejen var hurtig og nem at lave og klar med det samme.

Og et hit ved vores datter 🙂

Pebernødder
Lækre og knasende sprøde pebernødder! Juleklassikeren over dem alle og hele familiens favorit. En rigtig juletradition for både store og små.
Læs opskriften her

Antal: 50 Stk

Pebernødder

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Sødt
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 1 pakke Tørsleffs pebernøddekrydderi
  • 1 stk. Æg
  • 125 gram Smør Eller margarine
  • 125 gram Sukker
  • 220 gram Hvedemel

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
    Kom mel, smør, æg og krydderimix i en røreskål og rør det godt sammen.
    Vend dejen ud på bordet og nu skal dejen dejen samles.
    Del dejen i 4 dele og rul dem ud til pølser på størrelse med en krone.
    Pebernødder
    Skær stykker på cirka 1-2 centimeter og rul dem til kugler.
    Pebernødder
    Placer kuglerne på en bageplade med bagepapir, med lidt afstand.
    Bag dem midt i ovnen, i 8-10 minutter.
    Lad de færdig bagte pebernødder afkøle på en bagerist
     
     
    Pebernødder