Linsesuppe

Linsesuppe
Sidst ændret:
Mandag den 4. januar, 2021 - 10:12
Beskrivelse

Lækker og sund linsesuppe.

Vi skriver nu januar og det er derfor tid til at julen og nytårets livsstil bliver lagt på hylden.

Det behøver dog ikke være kedeligt at spise sundere, her kan der sagtens laves lækkert og smagsfuld mad også.

I dag fik vi denne linsesuppe og den var bare god.

Min kæreste som ellers ikke spiser den slags var vild med den.

Så hvis I som jeg tænker at januar måned skal byde på noget lidt mere sundt end december, så kan denne smagsfulde suppe anbefales.

Herudover er suppe jo også bare genial i dette vejr, som har budt på lidt frost i dag, det varmer nemlig lige lidt ekstra.

Og som bonusinfo så er opskriften vegetarisk.

Linsesuppe

Ingredienser
2 Løg
2 fed Hvidløg
1 spsk Olivenolie (til stegningen)
1 1⁄2 spsk Spidskommen (stødt)
1⁄2 spsk Koriander (stødt)
1 Chili (frisk - op til 2 stk. efter smag)
400 g Linser (røde og tørrede)
1 Lime
  Salt og peber (fra kværn)
  Opskriftsgruppe (Topping)
1 dl kokosflager (ristede)
  Koriander (1 håndfuld - frisk)
Vejledning

1. Løgene hakkes og sauteres i lidt olie.

2. Krydderierne tilsættes og steges med.

3. Linserne og de øvrige ingredienser tilsættes.

4. Lad det nu simre i 30 min under omrøring, indtil linserne bliver møre.

5. Smag suppen til med limesaft, salt og peber.

6. Suppen serveres med ristede kokosflager og frisk koriander.

Linsesuppe

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier