
Opskrift på krydrede, græsk inspirerede okseruller
Krydrede, græsk inspirerede oksekødsruller – perfekte til grillen.
Rullerne er fyldt med skønne krydderier og masser af smag og går godt til en mild, frisk sommersalat.
Her serverede vi dem med en frisk jordbær/blomkålssalat og det var et virkeligt herligt mix.
Men de kan serveres med lige den salat du synes eller kartofler eller en godt brød.
Eller put dem i en tortilla og server dem med tzatziki.
Tænker også de vil egne sig glimrende som et indslag på en buffet.

Krydrede, græsk inspirerede okseruller
Ingredienser
Krydrede, græsk inspirerede okseruller
- 400 gram Hakket Oksekød
- 1 stk. Løg
- 3 fed Hvidløg
- 2 spsk. Feta smuldret
- 2 spsk. Soltørrede tomater finthakkede
- 1 bundt Persille frisk, hakket
- 1 tsk. Paprika
- 0.5 tsk. Salt
- 0.5 tsk. Peber
- 0.25 tsk. Spidskommen stødt
- 0.25 tsk. Chili stødt
- Smør til stegning
Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg fint og rør i farsen sammen med de øvrige ingredienser.
- Form små ruller og grill dem eller steg dem gyldne i smør på en pande.
- Servér med en god salat og/eller kartofler.