Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Servings:
10
stk.
Krydrede, græsk inspirerede okseruller
Krydrede, græsk inspirerede oksekødsruller - perfekte til grillen. Rullerne er fyldt med skønne krydderier og masser af smag og går godt til en mild, frisk sommersalat.
Author:
Henriette Kristiansen
Ret:
Hovedret
Køkken:
Middelhavet
Keyword:
Aftensmad, Græsk, hakket oksekød, oksekød
Forb. tid:
10
minutter
minutter
Tilb. tid:
10
minutter
minutter
Grej
Skærebræt
Kniv
Skål
Stegepande
[the_ad id="142757"]
Madlavningstilstand
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
Krydrede, græsk inspirerede okseruller
400
gram
Hakket Oksekød
1
stk.
Løg
3
fed
Hvidløg
2
spsk.
Feta
smuldret
2
spsk.
Soltørrede tomater
finthakkede
1
bundt
Persille
frisk, hakket
1
tsk.
Paprika
0.5
tsk.
Salt
0.5
tsk.
Peber
0.25
tsk.
Spidskommen
stødt
0.25
tsk.
Chili
stødt
Smør
til stegning
[the_ad id="127284"]
Sådan gør du
Hak løg og hvidløg fint og rør i farsen sammen med de øvrige ingredienser.
Form små ruller og grill dem eller steg dem gyldne i smør på en pande.
Servér med en god salat og/eller kartofler.
Madlavningstilstand
Din skærm forbliver tændt