Go Back
+ servings
Servings: 10 stk.

Krydrede, græsk inspirerede okseruller

Krydrede, græsk inspirerede oksekødsruller - perfekte til grillen. Rullerne er fyldt med skønne krydderier og masser af smag og går godt til en mild, frisk sommersalat.
Author: Henriette Kristiansen
Ret: Hovedret
Køkken: Middelhavet
Keyword: Aftensmad, Græsk, hakket oksekød, oksekød
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

Krydrede, græsk inspirerede okseruller

  • 400 gram Hakket Oksekød
  • 1 stk. Løg
  • 3 fed Hvidløg
  • 2 spsk. Feta smuldret
  • 2 spsk. Soltørrede tomater finthakkede
  • 1 bundt Persille frisk, hakket
  • 1 tsk. Paprika
  • 0.5 tsk. Salt
  • 0.5 tsk. Peber
  • 0.25 tsk. Spidskommen stødt
  • 0.25 tsk. Chili stødt
  • Smør til stegning
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint og rør i farsen sammen med de øvrige ingredienser.
  • Form små ruller og grill dem eller steg dem gyldne i smør på en pande.
  • Servér med en god salat og/eller kartofler.