x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Krydrede, græsk inspirerede okseruller

HENRIETTE KRISTIANSEN | 23. august 2021

Krydrede, græsk inspirerede oksekødsruller – perfekte til grillen.

Rullerne er fyldt med skønne krydderier og masser af smag og går godt til en mild, frisk sommersalat.

Her serverede vi dem med en frisk jordbær/blomkålssalat og det var et virkeligt herligt mix.

Men de kan serveres med lige den salat du synes eller kartofler eller en godt brød.

Eller put dem i en tortilla og server dem med tzatziki.

Tænker også de vil egne sig glimrende som et indslag på en buffet.


Krydrede, græsk inspirerede okseruller

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 10 stk.
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Krydrede, græsk inspirerede okseruller

  • 400 gram Hakket Oksekød
  • 1 stk. Løg
  • 3 clove Hvidløg
  • 2 spsk. Feta smuldret
  • 2 spsk. Soltørrede tomater finthakkede
  • 1 bunch Persille frisk, hakket
  • 1 tsk. Paprika
  • 0.5 tsk. Salt
  • 0.5 tsk. Peber
  • 0.25 tsk. Spidskommen stødt
  • 0.25 tsk. Chili stødt
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint og rør i farsen sammen med de øvrige ingredienser.
    Form små ruller og grill dem eller steg dem gyldne i smør på en pande.
    Servér med en god salat og/eller kartofler.

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg mig på Instagram her.