Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Koteletter med grønt i tomat/flødesovs

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

8. maj 2023
Skal der hygge-simreret på menuen i dag….? Så prøv den her herlige pandefuld med hurtige og nemme koteletter i fløde/tomatsovs med masser af grønt.
Koteletter med grønt i tomat/flødesovs

Opskrift på koteletter med grønt i tomat/flødesovs

Skal der hygge-simreret på menuen i dag….? Så prøv den her herlige pandefuld med hurtige og nemme koteletter i fløde/tomatsovs med masser af grønt.

Jeg har brugt porrer og champignoner i sovsen og på toppen sprød bacon.

Alt tilberedes i én pande og det er både nemt og hurtigt og fyldt med smag og cremet lækkerhed.

Jeg har serveret det hele med grove ris.


Koteletter med grønt i tomat/flødesovs
Antal: 4 personer

Koteletter med grønt i tomat/flødesovs

Skal der hygge-simreret på menuen i dag….? Så prøv den her herlige pandefuld med hurtige og nemme koteletter i fløde/tomatsovs med masser af grønt.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk

Ingredienser

  • 200 gram Bacon i tern
  • 4 stk. Koteletter
  • 1 stk. Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 200 gram Champignon
  • 2 stk. Porre
  • 1 dåse Flåede tomater
  • 2 spsk. Tomatpure
  • 1 deciliter Vand
  • 1 stk. Grøntsagsbouillon terning
  • 3 deciliter Fløde f.eks. madlavningsfløde
  • 2 spsk. Paprika
  • 1/2 tsk. Chili

Desuden

  • 4 deciliter Ris gerne grove

Sådan gør du

  • Sprødsteg bacon på en tør pande. Tag baconen af varmen, men lad det meste af fedtstoffet blive.
  • Brun koteletterne på panden – den må gerne være god varm, så de får stegeskorpe. Tag koteletterne af panden og skru ned til middel varme.
  • Hak løg og hvidløg fint og svits på panden. Skær champignon og porrer i skiver og tilføj til panden – lad stege 2-3 min.
  • Tilføj flåede tomater, tomatpuré, vand, bouillonterning, fløde, paprika og chili til panden. Rør godt rundt og smag til med salt og peber.
  • Sæt ris til kogning og put koteletterne tilbage på panden.
  • Lad panden med sovs og koteletter simre 10-15 min mens risene koger og server så det hele med et drys bacon på toppen