
Opskrift på koteletter med grønt i tomat/flødesovs
Skal der hygge-simreret på menuen i dag….? Så prøv den her herlige pandefuld med hurtige og nemme koteletter i fløde/tomatsovs med masser af grønt.
Jeg har brugt porrer og champignoner i sovsen og på toppen sprød bacon.
Alt tilberedes i én pande og det er både nemt og hurtigt og fyldt med smag og cremet lækkerhed.
Jeg har serveret det hele med grove ris.

Koteletter med grønt i tomat/flødesovs
Ingredienser
- 200 gram Bacon i tern
- 4 stk. Koteletter
- 1 stk. Løg
- 2 fed Hvidløg
- 200 gram Champignon
- 2 stk. Porre
- 1 dåse Flåede tomater
- 2 spsk. Tomatpure
- 1 deciliter Vand
- 1 stk. Grøntsagsbouillon terning
- 3 deciliter Fløde f.eks. madlavningsfløde
- 2 spsk. Paprika
- 1/2 tsk. Chili
Desuden
- 4 deciliter Ris gerne grove
Sådan gør du
- Sprødsteg bacon på en tør pande. Tag baconen af varmen, men lad det meste af fedtstoffet blive.
- Brun koteletterne på panden – den må gerne være god varm, så de får stegeskorpe. Tag koteletterne af panden og skru ned til middel varme.
- Hak løg og hvidløg fint og svits på panden. Skær champignon og porrer i skiver og tilføj til panden – lad stege 2-3 min.
- Tilføj flåede tomater, tomatpuré, vand, bouillonterning, fløde, paprika og chili til panden. Rør godt rundt og smag til med salt og peber.
- Sæt ris til kogning og put koteletterne tilbage på panden.
- Lad panden med sovs og koteletter simre 10-15 min mens risene koger og server så det hele med et drys bacon på toppen