Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hjemmelavet Thousand Island Dressing

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

4. maj 2018

Opskrift på hjemmelavet thousand island dressing

Opskrift på hjemmerørt thousand island dressing. Husker du 90’ernes rejecocktails, der var den klassiske forsamlingshusforret? Vi giver dig en opskrift der får dit Stjerneskud eller Rejecocktail op på nye højder, frem for den klassiske supermarkeds dressing.

Servings: 4 Portioner

Hjemmelavet Thousand Island Dressing

Author: Per Asmussen
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 8 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Æggeblommer
  • 3 deciliter Olie Smagsneutral
  • 1 tsk. Sennep
  • 1 tsk. Æbleeddike
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 1 pinch Salt
  • 1 pinch Peber
  • 1 spsk. Creme Fraiche Kan erstattes af A38 eller tykmælk
  • 2 tsk. Tomatpure
  • 1 tsk. Engelsk Sauce Kan erstattes af HP Sauce eller Fiskesovs
  • Tabasco Sauce Efter smag
  • 1 tsk. Rom Kan erstattes af cognac eller whiskey
  • 1 tsk. Sukker

Sådan gør du

  • Start med at lave en mayonnaise:
    Pisk æggeblommen med eddiken, saltet og peberet til det har en æggesnapsagtigmasse.
    Tilsæt olien lidt efter lidt og sennep, salt, peber og hvidvinseddike. Tilsæt olien lidt efter lidt mens der piskes indtil konsistensen er passende tyk. 

    Bland creme fraiche i mayonnaisen og derefter de øvrige ingredienser.
    Juster smagen med evt. lidt ekstra salt, sukker eller citronsaft, til du selv er tilfreds.