Go Back
+ servings
Servings: 4 Portioner

Hjemmelavet Thousand Island Dressing

Author: Per Asmussen
Keyword: Dressing, Fisk, Sauce, Tilbehør
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 8 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 1 stk. Æggeblommer
  • 3 deciliter Olie Smagsneutral
  • 1 tsk. Sennep
  • 1 tsk. Æbleeddike
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 1 pinch Salt
  • 1 pinch Peber
  • 1 spsk. Creme Fraiche Kan erstattes af A38 eller tykmælk
  • 2 tsk. Tomatpure
  • 1 tsk. Engelsk Sauce Kan erstattes af HP Sauce eller Fiskesovs
  • Tabasco Sauce Efter smag
  • 1 tsk. Rom Kan erstattes af cognac eller whiskey
  • 1 tsk. Sukker
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Start med at lave en mayonnaise:
    Pisk æggeblommen med eddiken, saltet og peberet til det har en æggesnapsagtigmasse.
    Tilsæt olien lidt efter lidt og sennep, salt, peber og hvidvinseddike. Tilsæt olien lidt efter lidt mens der piskes indtil konsistensen er passende tyk. 

    Bland creme fraiche i mayonnaisen og derefter de øvrige ingredienser.
    Juster smagen med evt. lidt ekstra salt, sukker eller citronsaft, til du selv er tilfreds.