Denne opskrift er på en nem citroncreme, der passer super godt sammen med f.eks. vandbakkelse, eclairs eller en lagkage.

Ingredienser
- 1 stk. Kagecreme Brev. Jeg brugte Dr. Oetker.
- 10 gram Vaniljesukker
- 1 stk. Citronskal
- 0.5 liter Sødmælk
- 0.25 liter Piskefløde Kan undlades
Sådan gør du
- Hæld brevet i en skål.
Tilsæt vaniljesukker og revet citronskal.
Tilsæt mælk og pisk det sammen.
Stil det i køleskabet 30-60 min.
Pisk fløden til et let skum og rør den sammen med cremen. Det er ikke sikkert, du skal bruge det hele – prøv dig frem!
Om forfatteren
Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært i GastroFuns TV-køkken, samt medejer og del af redaktionen her på siden. Du kan også se ham i MasterChef 2021.