Agurkerelish er et lækkert topping, f.eks. på dine HOT DOGS eller rullepølsemadderne. Super lækkert og en hurtig lille lækker frækkert at servere til mange retter.

Opskrift på agurkerelish
Agurkerelish er et lækkert topping, f.eks. på dine HOT DOGS eller rullepølsemadderne.
Super lækkert og en hurtig lille lækker frækkert at servere til mange retter.

Servings: portion
Agurkerelish
Agurkerelish er et lækkert topping, f.eks. på dine HOT DOGS eller rullepølsemadderne. Super lækkert og en hurtig lille lækker frækkert at servere til mange retter.
Ingredienser
- 0.5 stk. Agurk i mini tern
- 1 stk. Løg i mini tern
- 5 spsk. Sukker
- 7 spsk. Eddike
- 0.5 tsk. Salt
- Peber lidt
Sådan gør du
- Kog eddike og sukker op til sukkeret er opløst.
- Kom de fintsnittede løg og agurker i og lad det simre i 7-10 minutter.
- Hældes evt. på rengjorte sylteglas, hvis du vil gemme dem. Ellers hælder du blot relishen i en lille skål og køler det af inden serveringen.