Opskrift på tosca nøddetærte
Tosca Nødde Tærte?
I guder for et stykke kage☀️?⭐️
Sprød tærtebund – nødde karamel knas og masser af smag??
Spis den som den er, og nyd den til en dejlig kop kaffe eller server den som dessert med rørt is til?

Servings: tærte
Tosca nøddetærte
Ingredienser
Mørdej
- 180 gram Mel
- 30 gram Mandelmel
- 100 gram Smør
- 60 gram Flormelis
- 1 knivspids Salt
- 1 stk. Æg
Tosca karamel
- 200 gram nødder fx. pistacie, mandler og hasselnødder. Hak dem lidt groft
- 0.5 deciliter Fløde
- 60 gram Smør
- 1 spsk. Sirup
- 0.75 deciliter Brun farin
- 0.75 deciliter Sukker
Sådan gør du
Mørdej
- Smuldre smørret i melet og saml dejen med de øvrige ingredienser Tryk dejen ud i en metal form og sæt den 10 minutter i fryseren. Prik dejen med en gaffel og bag mørdejen i cirka 10 minutter ved 180°.
Tosca karamel
- Smelt hele molevitten i en gryde ved jævn varme. Hæld Tosca karamel nøddemassen over mørdejsbunden og bag igen cirka 6-8 minutter ved 220°. Pensle evt. kanterne med mørk chokolade. Køl tærten af inden den nydes?