Rødbedefrikadeller

Rødbedefrikadeller

25 min
40 min
4  personer
grundahlkostogsundhed
✅I dag prøvede jeg for første gang at lave linse/rødbede deller 👍😋

✅Det kan godt anbefales - Mums 👌

Til 2 voksne og 2 børn. (Og frokost dagen efter) 😊
 

Om opskriften
Beskrivelse

I dag prøvede jeg for første gang at lave linse/rødbede deller 👍😋

Det kan godt anbefales - Mums 👌

Til 2 voksne og 2 børn. (Og frokost dagen efter) 😊
 

Ingredienser
100 g Linser (røde)
225 g Rødbede
2 fed Hvidløg
1 Løg
  Persille (1 håndfuld)
1 1⁄2 dl Havregryn
1 spsk Hørfrø (kværnet gule hørfrø - i blød m 5 spsk vand)
  Salt
  Krydderier (efter smag)
  Olivenolie
Vejledning

Kog linserne møre.

Rødbede og løg rives på foodprocessor.

Tilsæt de andre ingredienser (inklusiv hørfrø, derhar været i blød i 10 minutter) og blend/rør farsen jævn.

Lad farsen stå i cirka 15 minutter inden du (med hænderne), som du gnider i olien, former dine deller og lægger dem på en plade med bagepapir.

I ovnen i 30-40 minutter ved 180 grader.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
grundahlkostogsundhed
Bio
Grundahl Kost og Sundhed er en sundhedsvirksomhed ved Kostvejleder Maibritt Grundahl Hjorth, som elsker at hjælpe andre til en sundere livsstil, som giver mere energi og overskud i hverdagen, bl.a. med den rigtige kost.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier