Flutes

Flutes på Durummel

1 t, 15 min
10 min
1  Stk
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

Lækker og luftig flutes, der får tankerne imod de sydlige himmelstøj i Italien. ✅ 

Om opskriften
Beskrivelse

Lækker og luftig flutes, der får tankerne imod de sydlige himmelstøj i Italien. 

Ingredienser
1 tsk Tørgær
1 tsk Groft salt
1 tsk Sukker
3 dl Vand (Lunkent vand)
420 g Durum mel
2 spsk Olie
Vejledning

Opløs gær, sukker og salt i en skål med lunkent vand og tilsæt olie og mel.

Ælt det hele godt sammen til en smidig dej. Hvis du bruger en røremaskine tager det cirka 5 minutter, hvorefter at dejen kort æltes på bordet inden den lægges til hævning i en skål under en badehætter eller et viskestykke i 30 min

Når dejen har hævet, slåes den sammen og formes til et flutes.

Lad dejen efterhæve i 30 minutter, hvorefter der skæres et par snit i brødet og pensel med vand. 

Bag brødet i 10 min ved 220 grader varmluft.

Flutes

Noter

Brødet lægges på en baguetterist, der bl.a. kan købes her.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier