Go Back
+ servings
Servings: 1 Stk

Flutes på Durummel

Author: Anette Søstrøm Asmussen
Keyword: Brød, Italien, Tilbehør
Forb. tid: 1 time 15 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 1 tsk. Tørgær
  • 1 tsk. Groft salt
  • 1 tsk. Sukker
  • 3 deciliter Vand Lunkent vand
  • 420 gram Durum mel
  • 2 spsk. Olie
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Opløs gær, sukker og salt i en skål med lunkent vand og tilsæt olie og mel.
    Ælt det hele godt sammen til en smidig dej. Hvis du bruger en røremaskine tager det cirka 5 minutter, hvorefter at dejen kort æltes på bordet inden den lægges til hævning i en skål under en badehætter eller et viskestykke i 30 min
    Når dejen har hævet, slåes den sammen og formes til et flutes.
    Lad dejen efterhæve i 30 minutter, hvorefter der skæres et par snit i brødet og pensel med vand. 
    Bag brødet i 10 min ved 220 grader varmluft.
    Flutes

Noter

Brødet lægges på en baguetterist, der bl.a. kan købes her.