Opskrift på flutes på durummel
Lækker og luftig flutes, der får tankerne imod de sydlige himmelstøj i Italien.

Servings: Stk
Flutes på Durummel
Ingredients
- 1 tsk. Tørgær
- 1 tsk. Groft salt
- 1 tsk. Sukker
- 3 deciliter Vand Lunkent vand
- 420 gram Durum mel
- 2 spsk. Olie
Instructions
- Opløs gær, sukker og salt i en skål med lunkent vand og tilsæt olie og mel. Ælt det hele godt sammen til en smidig dej. Hvis du bruger en røremaskine tager det cirka 5 minutter, hvorefter at dejen kort æltes på bordet inden den lægges til hævning i en skål under en badehætter eller et viskestykke i 30 min Når dejen har hævet, slåes den sammen og formes til et flutes. Lad dejen efterhæve i 30 minutter, hvorefter der skæres et par snit i brødet og pensel med vand. Bag brødet i 10 min ved 220 grader varmluft.
Notes
Brødet lægges på en baguetterist, der bl.a. kan købes her.