Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Flutes på Durummel

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

26. januar 2018

Opskrift på flutes på durummel

Lækker og luftig flutes, der får tankerne imod de sydlige himmelstøj i Italien. 


Antal: 1 Stk

Flutes på Durummel

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 1 time 15 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 1 tsk. Tørgær
  • 1 tsk. Groft salt
  • 1 tsk. Sukker
  • 3 deciliter Vand Lunkent vand
  • 420 gram Durum mel
  • 2 spsk. Olie

Sådan gør du

  • Opløs gær, sukker og salt i en skål med lunkent vand og tilsæt olie og mel.
    Ælt det hele godt sammen til en smidig dej. Hvis du bruger en røremaskine tager det cirka 5 minutter, hvorefter at dejen kort æltes på bordet inden den lægges til hævning i en skål under en badehætter eller et viskestykke i 30 min
    Når dejen har hævet, slåes den sammen og formes til et flutes.
    Lad dejen efterhæve i 30 minutter, hvorefter der skæres et par snit i brødet og pensel med vand. 
    Bag brødet i 10 min ved 220 grader varmluft.
    Flutes

Noter

Brødet lægges på en baguetterist, der bl.a. kan købes her.