Opskrift på ciabattaboller
Fantastiske Ciabattaboller.
Jeg elsker at bage og og duften af hjemmebag.
Disse fantastiske boller er gode til madpakken.
Børnene kan også lave dem, dem her har min datter bagt i går som hjemmeundervisning i madkundskab.
Det var så lækre og bløde.

Ciabattaboller
Ingredienser
- 30 gram Gær
- 1 liter Vand lunkent
- 3 tsk. Salt
- 600 gram Hvedemel
- 600 gram Durum mel
Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt salt. Når gæren er opløst, tilsætter du al melet og rører dejen sammen med en grydeske til en jævn masse. Dejen skal klistre. Dæk skålen til og stil den i køleskabet indtil næste dag. Hvis du rører dejen sammen om aftenen, er bollerne klar til at bage næste morgen. Hvis du rører dejen sammen om morgenen, kan du bage bollerne samme aften. Bagning Sæt klatter af dej på en bageplade eller form nogle lange flûtes. Hvis du dypper fingrene i koldt vand, klistrer dejen mindre. Du kan også bruge to skeer, så du helt slipper for klistrede fingre. Bollerne bages i omkring 20 minutter ved 250 grader i en forvarmet ovn.