Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Ciabattaboller

foodbyelma

Elma er 40 år gammel, bor i Aalborg. Hun er stor livsnyder, og madlavning er hendes stor lidenskab. Maden skal smage godt, men også se lækkert ud.

1. februar 2021

Opskrift på ciabattaboller

Fantastiske Ciabattaboller.

Jeg elsker at bage og og duften af hjemmebag.

Disse fantastiske boller er gode til madpakken.

Børnene kan også lave dem, dem her har min datter bagt i går som hjemmeundervisning i madkundskab.

Det var så lækre og bløde.


Antal: 24 stk.

Ciabattaboller

Forfatter: foodbyelma
Keyword: Bage, Brød
Forb. tid: 9 timer
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 30 gram Gær
  • 1 liter Vand lunkent
  • 3 tsk. Salt
  • 600 gram Hvedemel
  • 600 gram Durum mel

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i det lunkne vand.
    Tilsæt salt.
    Når gæren er opløst, tilsætter du al melet og rører dejen sammen med en grydeske til en jævn masse.
    Dejen skal klistre.
    Dæk skålen til og stil den i køleskabet indtil næste dag.
    Hvis du rører dejen sammen om aftenen, er bollerne klar til at bage næste morgen.
    Hvis du rører dejen sammen om morgenen, kan du bage bollerne samme aften.
     
    Bagning
    Sæt klatter af dej på en bageplade eller form nogle lange flûtes.
    Hvis du dypper fingrene i koldt vand, klistrer dejen mindre.
    Du kan også bruge to skeer, så du helt slipper for klistrede fingre.
    Bollerne bages i omkring 20 minutter ved 250 grader i en forvarmet ovn.