
Opskrift på brownie på grill
Lav en uimodståelig dessert direkte på grillen med denne Brownie opskrift, der lover en rig og chokoladerig nydelse. Brownien bliver bagt indirekte på grillen, hvilket giver en unik røget undertone, der komplementerer den dybe chokoladesmag.
Denne metode er perfekt til sommeraftener, hvor du ønsker at udnytte grillen fra start til slut, og resultatet er en perfekt sprød overflade med en saftig midte.

Brownie på grill
Grej
- Grill Grillgrader: 195 grader
- Bradepande
Ingredienser
- 150 gram Rørsukker
- 4 stk. Æg
- 125 gram Hvedemel
- 50 gram Brun farin
- 2 tsk Vaniljesukker
- 250 gram Mørk chokolade smeltet
- 150 gram Smeltet smør
Sådan gør du
Køkken
- Smelt chokolade og smør i en kasserolle.
- Pisk sukker og æg til en luftig masse.
- Tilsæt forsigtigt mel, vaniljesukker og brunfarin.
- Vend chokoladesmør i dejen.
- Hæld dejen op i en bagepapirbeklædt bradepande/springform.
- Kan sagtens stilles på køl til I senere brug, øg bagetiden 5 min. hvis du sætter direkte fra køl i grillen.
Grill
- Indstil grillen til 195 grader. (Ved gasgrill indirekte og brug en bagesten)
- Sæt brownien på grillen og bage den i ca. 20-25 min.
- Den skal være blød ikke flydende. Lad den køle af.
Anret
- Skær den i små firkanter og server med is og lidt frisk frugt.