ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Gasgrill test – Find en bedst i test gasgrill

REDAKTION | 21. november 2022

Gasgrillen er den hurtigst voksende grilltype, der sælges i Danmark og det ser ikke ud til at ændre sig i fremtiden. Det er der flere grunde til. En af årsagerne er, at gasgrillene er meget nemme at bruge. Du tænder blot for gassen, tænder grillen og går i gang med at lave mad. Man behøver ikke at vente på, at kulet bliver varmt, eller bekymre sig om at få den perfekte balance mellem ilt og varme. Af samme årsag er gasgrill test også blevet et af de mest brugte søgetermer på Google, når folk skal finde frem til den bedste gasgrill. Ved at bruge en gasgrill test, kan man bl.a. finde ud hvordan man finder den bedste grill til prisen, ligesom det gør det muligt at finde en billig gasgrill, hvis man ikke har det store budget at gøre godt med.

I denne gasgrill test, vil du kunne finde et udvalg af nogle af de bedste modeller på markedet, og dermed danne dig et overblik, ikke blot over hvad der findes, men også hvad man skal gå efter. Om man er på udkig efter en lille gasgrill eller en, der er stor nok til at kunne lave med til hele den udvidede familie, så har vi samlet et stort og varieret udvalg, så der er noget til alle behov, samt noget for enhver pengepung.

Vigtigt at vide om testen er, at Gastrofun ikke tester produkterne selv. Vores tests er baseret på andres anmeldelser, popularitet på markedet og andre kilders tests. Du skal se vores tests som en måde at få et overblik over nogle af de bedste og mest populære produkter i dag.

Morsø Forno Gas Medio
Morsø Forno Gas Medio

Morsø Forno Gas Medio

Morsø Forno Gas Medio er måske nok lille og kompakt, men den er utroligt effektiv, når det kommer til at lave de lækreste grillretter. Denne stilfulde gasgrill er perfekt til dem, der ønsker at nyde smagen af grillet mad uden at skulle håndtere besværet med trækul. Den infrarøde sidebrænder varmer hurtigt grillen op og giver en jævn varme, på samme måde som man kender fra en airfryer, hvilket gør den ideel til at stege kød eller grøntsager. Udover at være effektiv i brug, så er den også utroligt let at rengøre. Så hvis du er på udkig efter en lille gasgrill, som udover at være effektiv også er stilren, så er Morsø Forno Gas Medio et godt valg.

Det firbenede understel sikrer stor stabilitet

Når det kommer til at grille, uanset om der er tale om gas eller kul, så udgør grillen en sikkerhedsrisiko, hvis du ikke er opmærksom på dine omgivelser. Der er trods alt tale om en kombination af ild og gas, hvilket i værste tilfælde, kan ende rigtigt galt. Morsø Forno Gas Medio er derfor udstyret med et robust og stabilt understel der gør, at grillen står solidt og sikkert fast på de fleste underlag. Det gør at det er en utroligt sikker grill at bruge, forudsat at du samtidig bruger din sunder fornuft, når er i gang med at grille. Der er ikke noget farligt i at grille, men hvis man ikke har fokus på sikkerheden, så kan det godt ende galt.

Egenskaber:

 • Dimensioner: 428 x 586 x 550 mm (H x L x B)
 • Antal brændere: 2
 • Tænding: Elektronisk
 • Vægt: 17,8 kg
Weber Q3200
Weber Q3200

Weber Q3200

Weber er et af de mest anerkendte grillmærker på grund af dets holdbarhed, ydeevne og design. Virksomheden begyndte i 1952, da George Stephen skabte den første Weber kuglegrill. Han var inspireret af formen på en havbøje og ønskede at skabe en grill, der ville være mere effektiv end dem, der fandtes på markedet. Designet viste sig at være en succes, og Weber blev hurtigt en førende grillproducent. Weber Q3200 er et godt eksempel på blandingen af holdbarhed, ydeevne og design, da der er tale om en gasgrill i høj kvalitet, som er let at bruge og rengøre og bedst af alt, i stand til at levere perfekte grillretter hver gang.

Simpelt men stadigt praktisk design

En af de største fordele ved Q3200 fra Weber, er det simple, men stadig utroligt praktiske design. Q3200 er først og fremmest produceret i et robust og holdbart materiale og udstyret med to hjul, der gør den let at transportere rundt. Derudover har den to sammenklappelige sideborde, der giver god arbejdsplads. Sidebordene er også aftagelig, til dem der måtte foretrække det. Den praktisk holder til gasflasken gør, at den let kan gemmes af vejen og at man derved ikke risikerer at falde over den eller vælte den. Sidst men ikke mindst, har Q3200 en aftagelige drypbakke, for let rengøring, samt en praktisk holder til grilludstyr.

Egenskaber:

 • Dimensioner: 1450 x 1440 x 570 mm (H x B x L)
 • Antal brændere: 2
 • Tænding: Elektronisk
 • Vægt: 40 kg
Charbroil Professional 4400 Gasgrill
Charbroil Professional 4400 Gasgrill

Charbroil Professional 4400 Gasgrill

Charbroil Professional 4400 er en premium gasgrill med mange funktioner og fordele, som gør at den adskiller sig fra størstedelen af de konkurrerende modeller på markedet. Den er udstyret med 4 brændere, der hver producerer 15.000 BTU-varme, der tillader madlavning ved høje temperaturer. Derudover er Charbroil Professional 4400 udstyret med en sidebrænder, som giver endnu flere muligheder til din madlavning.  Derudover har grillen flere forskellige funktioner, som alle er med til at gøre, at der er tale om en utroligt effektivt gasgrill, som tilhører den absolut højeste kvalitet, som der findes på markedet.

Patenteret grillsystem sikrer saftige resultater hver gang

En af de helt store fordele man får, ved at vælge en Charbroil Professional 4400 gasgrill, er det patenterede TRU-Infrared system, som ved hjælp af jævnt fordelt varme, giver op til 50% saftigere kød. Udover at man ikke skal bøvle med udtørrede bøffer, så giver TRU-Infrared systemet også en energibesparelse på op til 30%. Dette system alene, er en god grund til at vælge denne gasgrill, fremfor mange af de andre modeller, som der findes på markedet. En gasgrill som leverer saftigere kød og samtidig er mere energivenlig, er for de fleste, det helt rigtige valg. Charbroil Professional 4400 er et godt bud, på den bedste gasgrill.

Egenskaber:

 • Dimensioner: 1214 x 1454 x 597 mm (H x B x L)
 • Antal brændere: 4+1
 • Tænding: Elektronisk
 • Vægt: 67 kg
Weber Q3000 Gasgrill
Weber Q3000 Gasgrill

Weber Q3000 Gasgrill

Weber Q3000 er en utrolig effektiv gasgrill af høj kvalitet, der er perfekt til både små og store sammenkomster. Den har to uafhængigt styrede brændere i rustfrit stål, der giver en jævn varmefordeling, hvilket gør det nemt at tilberede flere ting på én gang. Det integrerede lågtermometer sikrer, at maden forbliver ved en ensartet temperatur, mens de porcelænsemaljerede støbejernsriste giver jævn varmeopbevaring og overlegne brændemærker. Med en Q3000 får man, udover de mange grillmuligheder, også mange af de samme fordel man ville få ved en indbygningsovn og andre typer af ovne. Alt i alt, så er der tale om en gasgrill i rigtig god kvalitet, produceret af et af de mest kendte mærker på markedet.

En af de bedste sælgende gasgrille på det danske marked

Med sine mange funktioner og fordele er det ikke underligt, at Weber Q3000 er en af de bedst sælgende griller på det danske marked. Udover at være produceret af en af de mest populære mærker, som er et kvalitetsstempel i sig selv, så har den også mange praktiske funktioner, der blandt andet omfatter en aftagelig drypbakke til nem rengøring samt sideborde, der giver ekstra plads til forberedelse og servering. I det store hele, så er der tale om en gasgrill som enhver der er på markedet efter en bør overveje. Der er så mange fordele og funktioner ved Weber Q3000, at det næsten ikke kan betale sig at lade være.

Egenskaber:

 • Dimensioner: 1409 x 1403 x 762 mm (H x B x D)
 • Antal brændere: 2
 • Materiale: Støbejern/Rustfrit stål
 • Vægt: 37,6 kg
Weber Genesis II E-310 GBS
Weber Genesis II E-310 GBS

Weber Genesis II E-310 GBS

Weber har eksisteret i over 50 år, og deres forskellige grille er kendt for deres holdbarhed, ydeevne og brugervenlige design. Weber Genesis II E-310 GBS er en af de nyeste modeller i Genesis-serien, og den tilbyder en række fordele i forhold til lignende grills på markedet. For det første er E-310 GBS udstyret med tre brændere, der leverer op til 39.000 BTU-varme. Dette giver dig mulighed for at tilberede ved høje temperaturer til stegning samt lave temperaturer til forsigtigt simrende saucer. Derudover har E-310 GBS en sidebrænder, som giver endnu flere muligheder. Genesis II E-310 GBS er en gasgrill i absolut topklasse.

Kompatibel med Webers iGrill App

Genesis II E-310 GBS er også kompatibel med iGrill-appen, hvilket giver en række fordele for brugerne. Med appen kan du hele tiden overvåge madens tilberedningstemperatur og sikre, at den tilberedes perfekt hver gang. Den giver dig også mulighed for at indstille timere og advarsler, så du aldrig behøver at bekymre dig om at over- eller undertilberede din mad. Derudover indeholder appen opskrifter og tips, så du kan få mest muligt ud af din grilloplevelse. Uanset om du har erfaring med gasgrill eller er komplet nybegynder, så er iGrill-appen en fantastisk måde at få mest muligt ud af din Weber Genesis II E-310 GBS gasgrill på.

Egenskaber:

 • Dimensioner: 1200 x 1500 x 740 mm (H x B x D)
 • Antal brændere: 3
 • Tænding: Infinity
 • Vægt: 60,5 kg
Broil King Baron 490 Gasgrill
Broil King Baron 490 Gasgrill

Broil King Baron 490 Gasgrill

Broil King Baron 490 gasgrillen er en god og alsidig gasgrill, og det er der flere grunde til. Den er fyldt med funktioner, der gør det nemmere, sjovere og mere alsidigt at grille. Til at begynde med har den fire hovedbrændere, der producerer jævn varme, så der er ingen kolde steder, hvor maden kan sidde fast eller brænde på. Den sekundære brænder er perfekt til tilberedning af tilbehør eller til at holde maden varm. Og de låsbare hjul gør det nemt at flytte grillen rundt, så du kan finde det perfekte sted til madlavning i din baghave. Desuden gør den aftagelige drypbakke rengøringen til en leg. Når du investerer i en Broil King Baron 490 gasgrill, får du et produkt af høj kvalitet, som vil gøre det sjovere at grille om sommeren.

Passer perfekt ind på de danske terrasser

Broil King Baron 490 gasgrillen er perfekt til danske terrasser, fordi den har en god størrelse, hjul, der gør den nem at flytte, og mulighed for at man kan tilkøbe et overtræk, der kan beskytte den, når det danske sommervejr ikke er særlig sommerligt. Hvis man er på udkig efter et godt gasgrill tilbud, så er Broil King Baron 490 en gril som er værd at holde øje med. Det er ikke en af de dyreste på markedet, men på grund af de mange funktioner og specifikationer, ligger den over prisen på en billig gasgrill. Alt efter ens budget, så er det værd at overveje denne gasgrill, som en praktisk og funktionel tilføjelse til ens madlavning.

Egenskaber:

 • Dimensioner: 1460 x 1170 x 610 mm (H x B x D)
 • Grilloverflade: 640 x 440 mm
 • Antal brændere: 4
 • Brændereffekt: 2,7 – 4,4 kW
Napoleon Rogue 525-1 SE Støbejern
Napoleon Rogue 525-1 SE Støbejern

Napoleon Rogue 525-1 SE Støbejern

Napoleon Rogue 525-1 SE bliver af mange, betragtet som en af de bedste gasgrille på markedet. Det er der ikke noget at sige til, for der er tale om en grill, som meget vil kunne være en bedst i test gasgrill. Det er en grill som har mange forskellige funktioner, som alle har til formål, at gøre din tid ved grillen, så effektiv som muligt. De 4 hovedbrændere er alle udstyret med det patenterede JETFIRE tændingssystem, der tænder grillen med det samme og herefter hurtigt varmer den op. Derudover har man også valgt at lave lys i knapperne på grillen, for at lette betjeningen for den som bruger den.

En praktisk og utroligt effektiv gasgrill i høj kvalitet

Når det kommer til at vælge en gasgrill, så er der mange som nedprioriterer kvaliteten, for at få en billigere model. Det kan selvfølgelig være fordi der ikke er budget, til en af topmodellerne, hvilket er en fair sag. Men hvis har pengene til at investere i en af de større og bedre grille på markedet, så bør man overveje Napoleon Rouge 525-1 SE. Her får man nemlig et væld af funktioner og samtidig en grill som både er let at opbevarer og flytte rundt, hvis det skulle være nødvendigt. Alt i alt, så er Napoleon Rogue 525-1 SE, en gasgrill som kan det hele og lidt mere til, og en grill som alle burde overveje at købe.

Egenskaber:

 • Dimensioner: 1230 x 1540 x 640 mm (H x B x D)
 • Grillareal: 450 x 740 mm
 • Antal brændere: 4+1
 • Vægt: 75 kg
Everdure Force
Everdure Force

Everdure Force

Everdure Force er en gasgrill, der kombinerer klassisk design med innovativ madlavningsteknologi. Resultatet er en grill, der ser godt ud på enhver terrasse eller terrasse og gør udendørs madlavning nemmere end nogensinde før. Force bruger et elektronisk tændingssystem til at tænde brænderne, og en indbygget temperaturmåler sikrer, at grillen når den ideelle tilberedningstemperatur. Everdure Force er desuden udstyret med innovative brændere der både kan bruges til at stege kød eller bage pizzaer. Grillen har også en holdbar keramisk emaljeret finish, der ikke falmer eller flækker med tiden. Uanset om du laver mad til en stor gruppe eller bare din familie, er Everdure Force det perfekte valg til din næste grillfest.

En grill der leder tankerne hen på Amerikanske diners

Et af de store selling-points ved Everdure Force, er det klassiske og tidløse design, der leder tankerne hen på amerikanske diners. Mange producenter af gasgrill vægter andre ting højere end designet, hvilket er fair nok, men her har man valgt, at både have fokus på design og funktionalitet. Takket være kombinationen af stil, bekvemmelighed og ydeevne vil Everdure Force helt sikkert blive din go-to grill til alle dine udendørs madlavningsbehov, og en grill som din gæster vil se på med misundelse. Så hvis du er på udkig efter en gasgrill som er lidt udover det sædvanlige, så bør du overveje at undersøge Everdure Force nærmere.

Egenskaber:

 • Dimensioner: 1067 x 1175 x 743 mm (H x B x D)
 • Antal brændere: 2
 • Effekt: 3,9 kW
 • Vægt: 33 kg

Hvorfor skal man vælge en gasgrill fremfor en kulgrill?

Når det kommer til at vælge en grill, så er der to hovedtyper af grill: gas- og kulgrill. de har hver deres fordele og ulemper, så det er vigtigt at vælge den rigtige til dine behov. Her er nogle grunde til, hvorfor du måske vil vælge en gasgrill frem for en traditionel kulgrill. Den største fordel er, at en gasgrill generelt set har tendens til at være mere praktisk. De er lette at tænde, og du kan styre temperaturen med præcision, hvilket betyder, at du er mindre tilbøjelig til at ende med forkullet mad, som ikke smager af noget.

En gasgrill er også ofte dyrere end kulgrillene, men til gengæld holder de længere og kræver mindre vedligeholdelse. En anden god grund til at vælge en gasgrill fremfor en kulgrill, er at en gasgrill har udvikler mindre eller ingen røg, modsat en kulgrill, som producerer rigtigt meget røg. Det gør det både mere behageligt at stå over grillen, men også mere miljøvenligt. Sidst men ikke mindst, så er en kulgrill ikke andet end en beholder til et bål af kul. En gasgrill har mange forskellige funktioner, som gør madlavning lettere.

Der er dog et område, hvor en kulgrill for mange, er bedre end de nyere gasgrille og det er når det kommer til smagen af maden. Mange elsker den halvbrændte og røgede smag, som man få ved at bruge en kulgrill. Her kan gasgrillen ikke være med, men det opvejes til gengæld af de mange forskellige funktioner, som sikrer at man får et perfekt resultat, hver gang. Dette kan man ikke sige om en kulgrill, som på mange måder er uforudsigelig, hvis man sammenligner og opvejer den mode en af de nye og moderne gasgrille.

Hvordan bruger man en gasgrill?

En af grundende til at gasgrille er blevet mere populære en elektriske og kul-udgaverne, er hvor let den er at bruge. Hvis man aldrig har prøvet at arbejde med en gasflaske, er det ikke unormalt at det kan føles en smule angstprovokerende, men når man først har sat sig ind i hvordan grillen virker, så er det så let, at alle kan finde ud af det. Inden man tager maden med ud til grillen og prøver at tænde for den, så er der nogle ting som man først og fremmest skal vide, samt nogle ting som man skal sikre sig, inden man kan tænde.

Inden du forsøger at tænde grillen, så skal du sikre dig at slangen er intakt og ikke har nogen revner. Derudover skal du også tjekke at regulatoren er intakt, samt at slangen er ordentligt fastgjort. Når du har sikret dig dette, skal du også sørge for at gasflasken er placeret korrekt. En gasflaske skal stå ved siden af grillen og ikke under, da man ellers risikerer at den eksploderer. En gasflaske må heller ikke ligge ned, men skal stå oprejst. Når du har tjekket at alt er som det skal være, så kan du gå videre med det næste skridt.

Når du skal tænde grillen skal du starte med at åbne låget på selve grillen. Hvis grillen er lukket til og gassen får lov at ophobe sig, risikerer man en gaseksplosion, når man trykker på tændingsknappen. Efter du har åbnet låget, så skal du åbne regulatoren på gasflasken og skrue op for gassen. Herefter indstiller du den ønskede temperatur, og trykker på tændingsknappen. Når du trykker på knappen skulle du gerne kunne høre lyden af gassen der bliver antændt, i form af et lille puf. Herefter lukkes låget så grille kan varme op.

Hvilken gasgrill skal man vælge?

Når det kommer til at vælge den bedste gasgrill ud fra de behov man har, samt det budget man har til rådighed. Så kan man gøre det på flere forskellige måder. En af de ting man kan gøre, er at snakke med venner, familie og naboer, som man ved har en gasgrill. Det har gjort sig nogle erfaringer med deres grill, som du kan trække på og bruge som en rettesnor, i forhold til hvilken gasgrill du skal vælge. Hvis dette ikke leder til noget, så kan du i stedet hoppe ind foran din computer og bruge internettet til at hjælpe dig.

På internettet, er den bedste mulighed for at finde den bedste gasgrill, at bruge en gasgrill test som vejledning. En gasgrill test, eller en gasgrill bedst i test, er en rigtig god måde at lære mere om de forskellige gasgrille som der findes på markedet. For at finde en gasgrill test, skal du først og fremmest ind på Google og søge. Her skriver du enten ”gasgrill test” eller ”gasgrill bedst i test” og klikker på ”Søg”. Et par sekunder senere, alt efter internetforbindelsen, vil du kunne se en liste over alle tilgængelige gasgrill test på nettet.

Hvis du har et begrænset budget, kan du med fordel søge på ”billig gasgrill test” for at finde en test, der er dedikeret til at finde bedste gasgrill, der samtidig er en billig gasgrill. Hvis du gerne vil have en god gasgrill, hvis det er muligt at spare nogle penge, kan du også søge på ”gasgrill tilbud”. Når du har fundet frem til den test, som matcher dine specifikke behov, så er det blot at gå i gang med at læse. I den valgte gasgrill test, vil kunne læse om de forskellige grille, samt finde ud af hvad det er der gør, at en grill er valgt som testvinder.

Hvordan finder man en gasgrill til en god pris?

En af de ting som afskrækker mange fra at købe en gasgrill, er prisen. Det er der ikke noget at sige, til da en gasgrill hurtig kan komme op og koste 8-10.000 kroner. Det er mange penge for den almindelige dansker eller danske børnefamilie. Det er dog muligt at finde en god gasgrill til et mindre beløb. Det kræver blot at man undersøger de forskellige forhandlere og priser, som der findes på markedet. Her kan man for eksempel bruge hjemmesider, som har til formål at finde og sammenligne priser på forskellige produkter.

Man kan også være opmærksom på forskellige kampagner og tilbud, i ens lokale byggemarked, storcenter eller andre butikker, hvor man kan købe en gasgrill. Her kan man være heldig at finde det helt rigtige tilbud, der gør at man kan få en gasgrill til en bedre pris, end hvad en originalt ville koste. Det er ikke sikkert at man kan finde den bedste gasgrill fra den gasgrill test man læste, men det er dog muligt, at finde en grill som man kan spare nogle penge på. I sidste ende handler det ikke om teknologi, men om lækker grillmad.

En sidste mulighed man har, for at finde den bedste pris på en gasgrill, er at købe grillen brugt. Udover traditionelle muligheder, som for eksempel loppemarkeder og genbrugsbutikker, kan man også benytte sig af portaler på internettet, som for eksempel Den Blå Avis eller Gul og Gratis. I de senere år er det dog blevet utroligt populært at købe og sælge bruge ting, på sociale medier, som for eksempel Facebook. Her kan man melde sig ind i en af de mange køb og salg grupper, og se om man kan være heldig af finde en grill.

FAQ

Hvad for en gasgrill er bedst?

Når det kommer til at finde den bedste gasgrill, enten af sig selv eller ved hjælp af en gasgrill test, så skal man have sin egne behov i tankerne og ikke bare vælge, fordi nogen kalder det for den bedste på markedet. Det der er en god gasgrill for din nabo, er ikke nødvendigvis en god gasgrill for dig.

Hvordan griller man på en gasgrill?

At grille på en gasgrill er ikke meget anderledes end at grille på en kulgrill eller en elektrisk grill. En gasgrill skal også varmes op inden man smider kødet på grillen. Den eneste forskel er bare at man tænder op i grillen på en anden måde. Fordelen ved gasgrillen er dog, at det er muligt at styre temperaturen præcist.

Hvad kan man lave på en gasgrill?

Man kan grille akkurat de samme ting på en gasgrill, som man kan på andre typer grille. Der er dog mange fordele i forhold til at opnå et godt resultat, hvis man bruger en gasgrill i stedet for de andre typer på markedet. Det skyldes at man kan styre temperaturen, samt at brænderne er udviklet specifikt til formålet.