Bagt blomkål

Bagt blomkål

3 min
25 min
3  personer
Profile picture for user rasmusbredahl
rasmusbredahl
Kok
✅Gastronomisk førstehjælp😷👨‍🍳 Som barn havde jeg det lidt stramt med kogt blomkål😱Jeg blev først rigtig glad for det, da jeg begyndte at bage det hårdt i ovnen.
Om opskriften
Beskrivelse

Gastronomisk førstehjælp😷👨‍🍳
Som barn havde jeg det lidt stramt med kogt blomkål😱

Jeg blev først rigtig glad for det, da jeg begyndte at bage det hårdt i ovnen.

Her er et forslag til god billig aftensmad:

Ingredienser
Bagt blomkål
1 Blomkål
1 Citron (kun saften)
  Groft salt
Tilbehør
  Hasselnødder (ristede)
  Tahin
  Granatæble (kerner)
Vejledning

Skær bundbladene af blomkålen og kom det op i en bradepande.

Pres saften af en citron over blomkålen og fordel tern af 75 gram koldt smør på toppen.

Krydr med groft salt og bag blomkålen ved 225 grader i forvarmet ovn cirka 25 minutter.

Hæld lidt af smør/ citronblandingen over blomkålen et par gange undervejs.

Server med lidt tahin, ristede hasselnødder og evt lidt granatæblekerner.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user rasmusbredahl
rasmusbredahl
Kok
Bio
Rasmus er madnørd og forfatter
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier