Let og enkelt opskrift på æggesalat.
Denne udgave er lavet ud fra et grønt keto princip, hvor tankegangen er at proteinet ikke skal komme fra rødt kød – men fisk, kylling, æg og nødder.
Vi har opskriften fra bogen: “GRØN KETO Maksimal fedtforbrænding“, skrevet af Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell.

Ingredienser
- 50 gram Kalkunbacon
- 1 spsk. Jomfruolivenolie ekstra
- 2 stk. Æg kogt og finthakket
- 15 gram Mayonnaise
- 25 gram Creme Fraiche 38 %
- 150 gram Cherrytomater delt i halve
- 50 gram Blomkål plukket til små buketter
- Purløg eller persille, finthakket
- 0.5 tsk. Karry
- 0.5 tsk. Stødt muskat
- Salt og peber lidt
- 1 loaf Elverbrød
Sådan gør du
- Varm olien op på en mellemstor pande. Rist kalkunbaconen på panden, ca. 3-5 minutter på hver side. Bland æg, mayonnaise, cremefraiche, 50 g cherrytomater, blomkål, friske urter og krydderier sammen. Anret æggesalaten oven på brødet. Top med friske urter, og server de sidste cherrytomater som tilbehør.
Noter
Om forfatteren
Forlaget Gyldendal - www.gyldendal.dk
Vi har opskriften fra bogen: "Grøn keto".