x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Æggesalat

GYLDENDAL | 27. februar 2020

Let og enkelt opskrift på æggesalat.

Denne udgave er lavet ud fra et grønt keto princip, hvor tankegangen er at proteinet ikke skal komme fra rødt kød – men fisk, kylling, æg og nødder.

Vi har opskriften fra bogen: “GRØN KETO Maksimal fedtforbrænding“, skrevet af Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engell. 


Æggesalat

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 portion
Forfatter: Gyldendal

Ingredienser

  • 50 gram Kalkunbacon
  • 1 spsk. Jomfruolivenolie ekstra
  • 2 stk. Æg kogt og finthakket
  • 15 gram Mayonnaise
  • 25 gram Creme Fraiche 38 %
  • 150 gram Cherrytomater delt i halve
  • 50 gram Blomkål plukket til små buketter
  • Purløg eller persille, finthakket
  • 0.5 tsk. Karry
  • 0.5 tsk. Stødt muskat
  • Salt og peber lidt
  • 1 loaf Elverbrød

Sådan gør du

  • Varm olien op på en mellemstor pande.
    Rist kalkunbaconen på panden, ca. 3-5 minutter på hver side.
    Bland æg, mayonnaise, cremefraiche, 50 g cherrytomater, blomkål, friske urter og krydderier sammen.
    Anret æggesalaten oven på brødet.
    Top med friske urter, og server de sidste cherrytomater som tilbehør.

Noter

Tip: Lav med fordel dobbeltportion.

Om forfatteren


Forlaget Gyldendal - www.gyldendal.dk

Grøn keto

Vi har opskriften fra bogen: "Grøn keto".