Opskrift på svampet chokoladekage med valnødder
Du kender den klassiske tørre chokoladekage fra din barndom, hvor du føler at den pulveriserer i munden på dig. Vi garanterer dig at den her kage ikke kommer i nærheden af det. Vores opskrift er lækker svampet og saftig.

Svampet chokoladekage med valnødder
Ingredients
- 250 gram Smør
- 150 gram Chokolade
- 4 stk. Æg
- 250 gram Sukker
- 150 gram Hvedemel
- 50 gram Kakao
- 2 gram Havsalt
- 200 gram Valnødder
Instructions
- Smelt chokolade og smør i en gryde og rør det til en homogenmasse. Lad chokoladen køle lidt af. Imens chokoladen køler, piskes sukker og æg luftige og lette. Sigt mel og kakao pulver ned i æggemassen, sammen med salt. Vend det forsigtigt sammen til en ensartet masse. Vend forsigtigt den afkølede chokolade/smør ned i æggemassen. Hak valnødderne groft og vend dem ned kagemassen. Kom kagemassen op i et tærtefad med en diameter på 21 cm, beklædt med bagepapir. Bag chokoladekage på nederst rille i en forvarmet ovnen ved 170 grader alm. ovn i 30-35 minutter.