x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Smushi chokoladekage

LINDHARDT OG RINGHOF | 30. april 2020

En lækker, svampet chokoladekage, bagt uden mel, sukker og smør!

Kagen indeholder bl.a. kakao, banan, honning og chokolade.

Vi har opskriften fra bogen: “Sundt&Sjovt” , skrevet af Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov.


Smushi chokoladekage

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Lindhardt og Ringhof

Ingredienser

Chokoladekage

  • 300 gram Banan
  • 80 gram Havregryn
  • 30 gram Kakao
  • 2 stk. Æg
  • 30 gram Honning
  • 1 tsk. Bagepulver

Pynt

  • 20 gram Mørk chokolade min. 60 %

Sådan gør du

  • Sæt ovnen på 200 grader.
    Blend banan, havregryn, kakao, æg, honning og bagepulver grundigt sammen med en stavblender eller i en foodprocessor.
    Kom dejen i en form på ca. 30 x 30 cm beklædt med bagepapir.
    Bag kagen i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
    Tag kagen ud af ovnen, og lad den køle af.
    Bræk chokoladen i mindre stykker, og kom dem i en lille skål, der kan tåle varme.
    Sæt skålen over en gryde med kogende vand, indtil chokoladen er smeltet.
    Smør chokoladen på kagen.
    Server kagen, når chokoladen er størknet.

Noter

Fotos: Line Falck

Om forfatteren


Forlaget Lindhardt og Ringhof

Bogen sundt og sjovt

Vi har opskriften fra Lindhardt og Ringhof