Smushi chokoladekage

Smushi chokoladekage

5 min
25 min
4  Portioner
Profile picture for user Lindhardt og Ringhof
Lindhardt og Ringhof
Professionel
En lækker, svampet chokoladekage - bagt uden mel, sukker og smør! Kagen indeholder bl.a. kakao, banan, honning og chokolade.Vi har opskriften fra bogen:
Om opskriften
Beskrivelse

En lækker, svampet chokoladekage, bagt uden mel, sukker og smør!

Kagen indeholder bl.a. kakao, banan, honning og chokolade.

Vi har opskriften fra bogen: "Sundt&Sjovt" , skrevet af Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov.

Ingredienser
Chokoladekage
300 g Banan
80 g Havregryn
30 g Kakao
2 Æg
30 g Honning
1 tsk Bagepulver
Pynt
20 g Mørk chokolade (min. 60 %)
Vejledning

Sæt ovnen på 200 grader.

Blend banan, havregryn, kakao, æg, honning og bagepulver grundigt sammen med en stavblender eller i en foodprocessor.

Kom dejen i en form på ca. 30 x 30 cm beklædt med bagepapir.

Bag kagen i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.

Tag kagen ud af ovnen, og lad den køle af.

Bræk chokoladen i mindre stykker, og kom dem i en lille skål, der kan tåle varme.

Sæt skålen over en gryde med kogende vand, indtil chokoladen er smeltet.

Smør chokoladen på kagen.

Server kagen, når chokoladen er størknet.

Noter

Fotos: Line Falck

Om forfatteren
Profile picture for user Lindhardt og Ringhof
Lindhardt og Ringhof
Professionel
Bio
Forlaget Lindhardt og Ringhof
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
30 min
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier