En veltilberedt, rosa stykke kød med en flot og sprød kant er svært at stå for. Med få ingredienser kan du løfte din steg op på et mere velsmagende og visuelt flottere niveau.

Opskrift på krydderurterasp
En veltilberedt, rosa stykke kød med en flot og sprød kant er svært at stå for. Med få ingredienser kan du løfte din steg op på et mere velsmagende og visuelt flottere niveau.

Antal: Portioner
Krydderurterasp
En veltilberedt, rosa stykke kød med en flot og sprød kant er svært at stå for. Med få ingredienser kan du løfte din steg op på et mere velsmagende og visuelt flottere niveau.
Ingredienser
- 1 bundt Bredbladet persille
- 1 bundt Frisk timian
- 1 deciliter Rasp
- 0.5 tsk. Salt God flagesalt (gerne Maldon)
Sådan gør du
- Vi bruger frisk timian og bredbladet persille fra haven til denne opskrift:
Skold krydderurterne (f.eks. under en kogende vandhane) og læg dem til tørre på en bagepapirsbeklædt bageplade i ovnen ved 50 grader i 30 minutter. Blend dem sammen med rasp og salt i en blender eller ved hjælp af en stavblender.
Blandingen er klar og kan kun bruges på kød der er tilberedt. Det skal ikke bruges til at panere i.
Noter
Her er krydderurteraspen drysset på en sous vide svinemørbrad:

