Blomkål sous vide

Blomkål sous vide

5 min
2 t, 5 min
2  personer
Profile picture for user Forlaget Turbine
Forlaget Turbine
✅Glem alt om udkogt blomkål. Med hjælp af sous vide sikrer du dig en perfekt tilberedning - hver gang. ✅Vi har opskriften fra bogen: "GRØNT sous vide", hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften: "Blomkål tilberedt nænsomt til optimal konsistens".
Om opskriften
Beskrivelse

Glem alt om udkogt blomkål. Med hjælp af sous vide sikrer du dig en perfekt tilberedning - hver gang.

Vi har opskriften fra bogen: "GRØNT sous vide", hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

"Blomkål tilberedt nænsomt til optimal konsistens".

Ingredienser
1⁄2 Blomkål
1 tsk Salt
50 g Smør
Vejledning

Del blomkålen ud i store buketter, og halvér disse, så de får en plan skæreflade.

Vakuumpak sammen med saltet og smørret.

Tilbered i 2 timer ved 66°C.

Tag blomkålen ud af posen, og steg eller grill skærefladen, til den har en gylden farve.

Noter

Lav retten vegansk ved at erstatte smørret med 2 spsk. smagsneutral olie. For at saltet kan salte blomkålen, er det vigtigt, at du salter blomkålen og venter et kvarter, før du tilsætter olien, så væsken fra blomkålen kan nå at opløse saltet, før den dækkes af olien. Tilsæt eventuelt et par ristede hasselnødder for at få den samme lette nøddesmag, som fremkommer, når du griller eller steger blomkålen med smørret.

Om forfatteren
Profile picture for user Forlaget Turbine
Forlaget Turbine
Bio
Forlaget Turbine udgiver mange spændende kogebøger. Nogle af opskrifterne fra bøgerne deler vi her.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier