Dry-aged svinekotelet

Svinekotelet
Indholdsfortegnelse

Koteletten med skaft puttes i dry-age pose eller i modningsskab i 3 uger ved 2 grader.

Modning af svinekotelet

Svinekotelet

Sværene skæres fra og bruges til de bedste flæskesvær i verden.

Kødet skæres i 3-4 cm tykke "bøffer" og tilberedes sous vide ved 58 grader og brunes ved høj varme i smør og olie derefter.

Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med dry aging?



Vi har disse artikler, der kan hjælpe dig igennem at finde det rette modningsskab eller metode til at komme i gang selv hjemme i privaten:

- Modningsskabsguide

- Dry aging metoder

•    Læs flere artikler/opskrifter omkring dry aging her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere, dry-aging poser eller andet du skal bruge til at komme i gang, så anbefaler vi disse sider:


 

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad

Tags