Rocky Road med mælkechokolade

SE LIGE HER!! Ren lækkerhed i form af ROCKY ROADS med mælkechokolade, ristede mandler, bløde karameller, marshmallows og saltede peanuts!!
Lyder det ikke bare mega lækkert?!
Disse Rocky Roads er lavet i en form på 26x16 cm.
Start med at riste mandlerne i ovnen ved 180 grader i ca. 5 minutter, til de bliver let gyldne og dufter dejligt.
Smelt mælkechokoladen i enten mikroovn eller over vandbad.
Jeg tempererer ikke min chokolade her, men lad endelig være med at varme den i smadder.
Gem en spiseske af peanuts og mini-skumfiduser til pynt, og kom alle de resterende ingredienser op i skålen med den smeltede chokolade.
Vend det hele sammen og kom chokolade-massen i en form med bagepapir eller i en engangs-alubakke.
Drys med peanuts og skumfiduser og lad chokoladen sætte sig på køl i en time eller to.
Tag chokoladen ud og skær den i mundrette stykker inden servering!
Rigtig god fornøjelse med det!
TIP: Udskift chokoladen med valgfri chokolade og fyldet med det, du godt kan lide. Fx knuste bolsjer, bløde lakridser, kiks osv...
Følg mig på Instagram her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.