Oktober gryde- Fredags comfort food ~ Aka Vikinge Gryde med mørbrad, champignoner, porre og lækker lækker sovs? Skøn simregryde med masser af smag Serveres med ris eller kartoffelmos.

Opskrift på vikingegryde
Oktober Gryde, Fredags Comfort Food aka Vikinge Gryde med mørbrad, champignoner, porre og lækker lækker sovs.
Skøn simregryde med masser af smag.
Serveres med ris eller kartoffelmos.
En klar familie favorit – Glæd dig !

Antal: personer
Vikingegryde
Oktober gryde- Fredags comfort food ~ Aka Vikinge Gryde med mørbrad, champignoner, porre og lækker lækker sovs? Skøn simregryde med masser af smag Serveres med ris eller kartoffelmos.
Ingredienser
- 1 stk. Svinemørbrad afpudset og skåret i mundrette stykker
- 1 pakke Bacon tørsaltet
- 20 gram Smør
- 1 stk. Løg skåret i tern
- 1 stk. Porre snittet
- 2 fed Hvidløg finthakket
- 1 dåse Tomatpure koncentreret
- 1 spsk. Karry
- 2.5 deciliter Fløde
- 50 gram Flødeost
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Brun bacon og mørbrad i smør.
- Kom grønsagerne ved og giv god varme.
- Tilsæt karry og tomatpure.
- Lad puréen få god varme.
- Tilføj fløde og flødeost.
- Krydr med salt og peber.
- Retten simre stille i gryden i 30-45 minutter og kan jævnes lidt med maizena, hvis det er nødvendigt.