Fisk, rugbrød og salat passer super godt sammen til en frokost, forret eller hovedret. I grillsæsonen kan man let tænke de klassiske danske frokostretter ind i ens grillmenu.

Opskrift på torskerogn med tomatsalat
Fisk, rugbrød og salat passer super godt sammen til en frokost, forret eller hovedret. I grillsæsonen kan man let tænke de klassiske danske frokostretter ind i ens grillmenu.
Her har vi en lækker opskrift på grillet torskerogn, sprødt rugbrød og en frisk salat med krydderurter.
Vi har opskriften fra Bitz & Holms bog: “Grill revolution“.

Servings: personer
Torskerogn med tomatsalat
Fisk, rugbrød og salat passer super godt sammen til en frokost, forret eller hovedret. I grillsæsonen kan man let tænke de klassiske danske frokostretter ind i ens grillmenu.
Ingredienser
- 480 gram Torskerogn Fersk
- 1 stk. Rødløg
- 4 skiver Bacon Tykke skiver
- 4 skiver Rugbrød Skåret i stave
- 2 deciliter Skyr
- 2 tsk. Sennep
- 2 tsk. Kapers
- Salt
- Peber
- 6-10 stk. Tomater blandede slags tomater
- Dild Frisk
- 2 stk. Drueagurker Skåret i skiver
- 1 stk. Salathoved
Sådan gør du
- Kog torskerognen i ca. 5-7 minutter, og lad den køle af.
- Flæk den, og grill den på begge sider i 3 minutter i alt.
- Du kan også bruge torskerogn fra dåse.
- Grill halve rødløg, bacon og rugbrød på begge sider.
- Rør skyr, sennep og kapers sammen til en dressing.
- Og smag til med salt og peber.
- Del tomaterne i halve, pynt med frisk dild, og krydr med salt og peber.
- Server med torskerogn og drueagurker.