Fisk, rugbrød og salat passer super godt sammen til en frokost, forret eller hovedret. I grillsæsonen kan man let tænke de klassiske danske frokostretter ind i ens grillmenu.
Her har vi en lækker opskrift på grillet torskerogn, sprødt rugbrød og en frisk salat med krydderurter.
Vi har opskriften fra Bitz & Holms bog: “Grill revolution“.
Torskerogn med tomatsalat
Udskriv Pin Del på FacebookIngredienser
- 480 gram Torskerogn Fersk
- 1 stk. Rødløg
- 4 loaf Bacon Tykke skiver
- 4 slice Rugbrød Skåret i stave
- 2 deciliter Skyr
- 2 tsk. Sennep
- 2 tsk. Kapers
- Salt
- Peber
- Tomater 6-10 blandede slags tomater
- Dild Frisk
- 2 stk. Drueagurker Skåret i skiver
- 1 stk. Salathoved
Sådan gør du
- Kog torskerognen i ca. 5-7 minutter, og lad den køle af. Flæk den, og grill den på begge sider i 3 minutter i alt. Du kan også bruge torskerogn fra dåse. Grill halve rødløg, bacon og rugbrød på begge sider. Rør skyr, sennep og kapers sammen til en dressing. Og smag til med salt og peber. Del tomaterne i halve, pynt med frisk dild, og krydr med salt og peber. Server med torskerogn og drueagurker.
Om forfatteren
Vi har opskriften fra forlaget Stranberg Publishing.