Opskrift på kødboller på grill
Nyd de saftige og smagfulde Grillede Kødboller med BBQ Rub og revet parmesan. Denne opskrift tilfører en røget dimension til de traditionelle kødboller ved at grille dem, hvilket forstærker smagen med hints af BBQ og parmesan.
Disse kødboller er ikke kun lækre, men også alsidige, idet de kan serveres med alt fra en cremet suppe til klassisk pasta med tomatsauce. Et sikkert hit til middagsbordet, der vil tilfredsstille alle aldre.
Kødboller med BBQ Rub og revet parmesan
Grej
- Grill Grillgrader: 200 grader
- Bradepande med rist
Ingredienser
- 800 gram Hakket kalv og flæsk
- 1 stk. Æg
- 2 spsk. Hvedemel
- 1 tsk. Salt
- ½ tsk. Peber
- 1 spsk. Rub BBQ rub: "Big game rub" eller hvad du har
- 2 spsk. Parmesan hold 1 spsk tilbage, til at drysse over ved servering
- 2 fed Hvidløg revet
- Olivenolie til stegningen
Sådan gør du
Køkken
- Rør æg, mel, salt, peber, BBQ Rub, parmesan og revet hvidløg til en ensartet masse.
- Form dem til små kødboller og sæt dem på en rist med bradepande under.
Grill
- Indstil grillen til 200 grader (gasgrillen direkte varme)
- Sæt panden på grillen og lad dem stege i ca. 15 min.
- Vend dem evt. efter 10 min. hvis du ønsker stegeskorpe på begge sider.
Anret
- Server dem til en cremet jordskokke og grøntsagssuppe. Eller måske bare til en pasta med tomatsauce.