x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Bønnepasta med kyllingebryst

LENE BARNER DYG | 8. april 2019
Her får du en lækkert pastaret, der gør sig godt til hverdag såvel som fest. Retten er lige til at gå til og alle kan være med børn som voksne. 

Her får du en lækkert pastaret, der gør sig godt til hverdag såvel som fest. Retten er lige til at gå til og alle kan være med børn som voksne.

Pastaretten med kylling og grønkål er ikke bare lækker at se på, den også smækfyldt med gode råvarer og masser af smag.

Fyld det i retten, du har lyst til – er du f.eks. ikke til kød, så kan den uden problemer laves uden kylling. Derudover er den både gluten- og laktosefri.


Bønnepasta med kyllingebryst

Her får du en lækkert pastaret, der gør sig godt til hverdag såvel som fest. Retten er lige til at gå til og alle kan være med børn som voksne. 
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Lene Barner Dyg

Ingredienser

  • 2 stk. Kyllingebryst
  • 200 gram Bønnepasta
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 stk. Løg
  • 200 gram Champignon
  • 2 deciliter Hønsefond eller bouillonvand
  • 2 deciliter Fløde laktosefri
  • 200 gram Grønkål hakket
  • Salt og peber
  • Chili til tilsmagning
  • Gurkemeje til tilsmagning

Sådan gør du

  • Kog din bønnepasta i 2 minutter mindre, end hvad posens anvisning siger. Den koger videre i retten. 
    Rengør og hak løg og hvidløg, og steg det i olie på en stor pande. 
    Rengør og skær champignongerne i kvarte, og steg med dem på panden. Tag af panden og sæt til side. 
    Skær kyllingen ud i mundrette stykker, og steg det godt af på panden. Tilsæt løg og champignonger.
    Krydr med salt og peber, chili og gurkemeje. 
    Tilsæt din fond - bouillon kan også bruges her. Lad det koge i et par minutter. 
    Held vandet fra pastaen og tilføj den til retten i panden. 
    Gør grønkålen klar og tilsæt den til retten.
    Held fløden i, vend det hele rundt og smag til endnu engang.
    Bønnepasta med kyllingebryst

Om forfatteren


Efter at have levet med atopisk eksem hele mit liv, da ændrede jeg i 2018 min livstil og lever nu gluten og mælkefri. Det har haft stor betydning for mig, da min eksem nu næsten er væk.